📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chujowo w jaki sposób to się wydarzyło? Przez jakiś czas będziesz musiał sobie dać zapas czasu, żeby zdążyć do kibla.
kurwa nie płacz! nie pomyslales a teraz jeszcze to wstawiasz do sieci! atencji szuka kurwa!
PIs napisał/a:
Chyba 60 kg. 6 ton to by Ci nogę ujebało
o kurwa, kolejny as! 6 ton? chyba 0,6 tony baranie!
baronturbina napisał/a:
Chujowo w jaki sposób to się wydarzyło? Przez jakiś czas będziesz musiał sobie dać zapas czasu, żeby zdążyć do kibla.
stawiałem belkę IPE300 12m długą co leżałą bokiem, tylko zamiast "od siebie" to obracałem 'do siebie" i poleciała mi na nogę - na szczęście leżała na podkładach i było miejsce do ziemi.
lokal.szczecin napisał/a:
kurwa nie płacz! nie pomyslales a teraz jeszcze to wstawiasz do sieci! atencji szuka kurwa!
A kto płacze?
Ja się tylko chwałę
Poza siniakami nic mi nie jest.
Mogę chodzić, nie boli i pracuję dalej
Clistwood napisał/a:
Trzeba było skarpety robocze założyć
był i buty i skarpety i spodnie odpowiednie
ARock napisał/a:
Wypij Amol i git
znam skuteczniejsze metody
to jedna z tych belek youtu.be/Sehbnp2OeDM?t=93
Byłeś na prześwietleniu? Pęknięte, czy tylko zbite? Mocno boli syra? Dasz radę ruszać? Jak to się stało? Na robocie ta bela się zjebała na gire?
Tak wiele pytań...
Tak wiele pytań...
Następnym razem wrzucę stan swojego kutasa po całonocnym ruchaniu, jednakowo czerwony i obrzęknięty... Albo kozę ze złamanego nosa, bo niestety, ale długo się goi
Twoje zdrowie w gardło moje
Nie trzeba było się kurwa szczepić na covida, to by belka 600kg się nie wyjebała na nóżkę. Pozdrawiam i wracaj do zdrowia.
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów