paniom uwielbiającym trzymać kopyta na desce polecam to nagranie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dziesiątki lat ciężkiej pracy inżynierów by tworzyć coraz bezpieczniejsze samochody psu w dupę bo jakaś ameba już sama nie wie gdzie położyć swoje giry.
Ja wam powiem, że to jeszcze pikuś. Najgorsze co może być to jak ktoś na tylnej kanapie się położy pospać.
Wiele lat temu (jakoś połowa lat 90tych) syn znajomego ojca (miał chyba kilka lat) tak zrobił. Mieli wypadek na trasie. Dzieciaka szukali strażacy i policja wszędzie bo nie było go nigdzie.
Okazało się, że przy wypadku spadł na podłogę między fotelami a kanapą i go zmiażdżyło.
Ponoć na stypie było smaczne jedzenie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wiele lat temu (jakoś połowa lat 90tych) syn znajomego ojca (miał chyba kilka lat) tak zrobił. Mieli wypadek na trasie. Dzieciaka szukali strażacy i policja wszędzie bo nie było go nigdzie.
Okazało się, że przy wypadku spadł na podłogę między fotelami a kanapą i go zmiażdżyło.
Ponoć na stypie było smaczne jedzenie.
Bo jak się idzie spać to się pasami przypina, jedene na szyje, drugie na nogi. Ale myślałem, że wiesz.. Pewnie wiesz, tylko udajesz
Bo jak się idzie spać to się pasami przypina, jedene na szyje, drugie na nogi. Ale myślałem, że wiesz.. Pewnie wiesz, tylko udajesz
Nie wiem czy to dobrze czy źle, że ni chuja nic mi to nazwisko nie mówi.
Edit: ok góógle mi pomógł.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów