📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gruby się dobrze przygotował... pewnie dla tego lewackiego gnoma to było jak jebniecie młotem thora...
Jak lewar w pizdę dostał to o maj gad a jak innych kurwy same biją to ok
Typowy, nie mający kolegów spaślak narodowiec atakujący z partyzanta
Kiedy oglądnę, jak samotny antifiarz nokautuje rednecka jednym strzałem?
Chyba kurwa nigdy, nie są do tego zdolni
Chyba kurwa nigdy, nie są do tego zdolni
Ciekawi mnie analiza zachowań tych faszystów.
Dzięki, albo właściwie z winy internetu dogaduje się między sobą i zaczyna spotykać grupa ludzi, która uważa, że cnotliwy cel na sztandarach, niecne i wybiórcze wykorzystywanie norm społecznych, oraz odpowiednia ilość zadymiarzy ochronią ich przed wszelkimi konsekwencjami ich agresji - prawnymi, fizycznymi, społecznymi, oraz poniekąd moralnymi i psychologicznymi.
Temat o wiele szerszy i głębszy, ale dzięki wypranym mózgom społeczeństwa takie akcje spotykają się z dużą aprobatą, co prowadzi do osiągania pożądanej przez nich bezkarności.
Całe szczęście są jeszcze ludzie, którzy nie dają się nabrać na to zawoalowanie i traktują rzeczy wprost - pięścią w twarz.
Dzięki, albo właściwie z winy internetu dogaduje się między sobą i zaczyna spotykać grupa ludzi, która uważa, że cnotliwy cel na sztandarach, niecne i wybiórcze wykorzystywanie norm społecznych, oraz odpowiednia ilość zadymiarzy ochronią ich przed wszelkimi konsekwencjami ich agresji - prawnymi, fizycznymi, społecznymi, oraz poniekąd moralnymi i psychologicznymi.
Temat o wiele szerszy i głębszy, ale dzięki wypranym mózgom społeczeństwa takie akcje spotykają się z dużą aprobatą, co prowadzi do osiągania pożądanej przez nich bezkarności.
Całe szczęście są jeszcze ludzie, którzy nie dają się nabrać na to zawoalowanie i traktują rzeczy wprost - pięścią w twarz.
po takieł pizdzie na ryj bedzie mogła tylko manekiny na spacer wyprowadzać
Jak nie jestem wybitnym zwolennikiem "powtórek" tak w tym przypadku sprawdzają się znakomicie
Niekoniecznie. Całe to lewactwo dostaje srebrniki i jest ukrywane przez polityków. To co się dzieje nie jest żadnym przypadkiem czy jakąkolwiek rewolucją. Wiele ludzi, obywateli jest tym zniesmaczony a mimo wszystko nie ma zdecydowanej reakcji włodarzy służb.
Noside napisał/a:
Ciekawi mnie analiza zachowań tych faszystów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów