Szybkie ustalenie czyja racja jest lepsza.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Spotkanie partii Republikańskiej w stanie Arkansas.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No to już wiemy skąd się biorą trzęsienia ziemi
Oni się biją która partia lepsza, a w tym czasie przedstawiciele obu partii walą razem koks i gwałcą trzy letnie dzieci...
Ale o co się rozchodzi?
BazantSzary napisał/a:
Oni się biją która partia lepsza, a w tym czasie przedstawiciele obu partii walą razem koks i gwałcą trzy letnie dzieci...
To są świnie z klapkami na oczach. Mają 2 partie do wyboru i chuj. To samo koryto i te same świnie które potem się spotykają w klubach dla milionerów/miliarderów i śmieją się z gawiedzi.
System 2 partyjny jest po chuju najlepszy na świecie dla rządzących. To jak dwa wejścia do tej samej rzeźni dla świni która myśli, że ma wybór.
Zanim ktoś mi napisze, że mają inne partie i na prezydenta są inni kandydaci - to nie ma znaczenia.
Dlaczego? Bo żaden kandydat innej partii nie ma prawa startować w wyborach we wszystkich stanach. Tak samo partie polityczne.
Nie chce mi się wnikać w szczegóły ale zasadniczo może byc i 20 partii ooraz 10 kandydatów na prezydenta ale nie we wszystkich stanach będzie można na nich zagłosować.
Tak jest system głosów elektorskich na prezydenta więc nawet jakby jakimś cudem kandydat innej partii, niż dwie główne, zdobył większość we wszystkich stanach w których może kandydować to i tak nie ma możliwości aby wygrał wybory. Żadnej.
Ilośc głosów elektorskich jaką może otrzymać zawsze będzie grubo poniżej połowy ogólnej. Nawet jakby cudem była druga tura wyborów i by się tam znalazł to i tak matematycznie niemożliwe potem jest aby wygrał bo oponent z góry ma większość skoro w X stanach nie można oddać głosu na nikogo poza kandydatem głównej partii.
Iluzja demokracji.
BazantSzary napisał/a:
Republikanie to lobby żymian z Izraela a demokraci to lobby żymian z wall street, albo na odwrót, nigdy nie pamiętam.
Tak czy siak, dwie nogi tego samego żymianina
Czy jedni czy drudzy to jeden chuj patrzą tylko żeby jebać tego zwykłego robola
sberek38 napisał/a:
Republikanie to lobby żymian z Izraela a demokraci to lobby żymian z wall street, albo na odwrót, nigdy nie pamiętam.
Tak czy siak, dwie nogi tego samego żymianina
Jest jeszcze Trzecia Noga
Prawilne cipy zleciały się krytykować demokrację. Jak są 2 partie to źle, bo nie ma wyboru. Jak 10 partii to jeszcze gorzej, bo się nie mogą dogadać. Dla was najlepiej 1 partia jedynie słuszna, wiecznie rządząca, z jakimś półbogiem na czele z władzą absolutną. Kochacie dyktatorskie reżimy, co psychole? Jebać was i waszych idoli pokroju Trumpa, Orbana, Kaczyńskiego, Putina itp. Wszyscy szaleńcy i ekstremiści do piachu.
BazantSzary napisał/a:
gwałcą trzy letnie dzieci
to że akurat trzy, to nie moja sprawa.
ale że letnie?? :o
BazantSzary napisał/a:
Trójkę letnich dzieci jak już. Gramatyka!
A co to są dokładnie te letnie dzieci?
xoxoConMan napisał/a:
Target approaching❕️
letnie czyli takie nie za ciepłe
[ Dodano: 2024-09-09, 00:20 ]
xoxoConMan napisał/a:
Trójkę letnich dzieci jak już. Gramatyka!
A co to są dokładnie te letnie dzieci?
letnie czyli takie nie za ciepłe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów