📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
ale parszywie rudy skórwysyn !!!
Luj ogłuszacz
Jo mom w to wyjebane, ja do rudych normalnych ludzi nic nie mam jak każdy inny typ, a jak przyłazi co do czego to rudy w większości sytuacji w filmikach to każdego napierdala i wychodzi na to że mają ognisty charakter patrz. włosy. Kuurwa jebani sayanie.
SLOVAN napisał/a:
Jo mom w to wyjebane, ja do rudych normalnych ludzi nic nie mam jak każdy inny typ, a jak przyłazi co do czego to rudy w większości sytuacji w filmikach to każdego napierdala i wychodzi na to że mają ognisty charakter patrz. włosy. Kuurwa jebani sayanie.
Nie pajacuj, rudy.
Ja tego w dalszym ciągu nie rozumiem w tym spierdolonym społeczeństwie, niezależnie gdzie to. Jak agresor atakuje, to chuje pierdolone, przeklęte, milczą i czekają. Jak atakowany w mistrzowskim stylu się obronić, to nagle wzburzenie.
Co sie dziwisz jak tu same Cwele i dzieci kalibabki.
Puczysta napisał/a:
Ja tego w dalszym ciągu nie rozumiem w tym spierdolonym społeczeństwie, niezależnie gdzie to. Jak agresor atakuje, to chuje pierdolone, przeklęte, milczą i czekają. Jak atakowany w mistrzowskim stylu się obronić, to nagle wzburzenie.
Rudy musi umieć się bić. Wchodzi ktoś najebany do baru i szuka zadymy, rozgląda się po ludziach i nagle dostrzega rudego. Rude włosy to taki rodzaj czerwonej płachty na byka dla miejscowych sebiksów. Zaczepia rudego... Rudy ma wiele szans, by nabrać wprawy w mordobiciu.
Ten pomocnik to też agent, przewraca leżącego tak, że jeszcze raz łbem o beton przywalił
Ruda Siła, kurwa wasza w tę i nazad!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów