📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
placek, specjalnie napisałem hi kick - "kopniak na przywitanie" ale jest to technicznie high kick. Wiadomo, wymawia się identycznie i o to chodziło.
nie lubie takich frajerów co jak zobaczą że jakiś koleś idzie z laską to zaraz popisówe robi ;/
Reos napisał/a:
nie lubie takich frajerów co jak zobaczą że jakiś koleś idzie z laską to zaraz popisówe robi ;/
Na mojej dzielnicy jest/była niepisana zasada, że nawet jeśli nad kimś wisi gruby wpierdol a gość idzie z dziewczyną, to jest "uratowany". Idzie sam - nie ma przebacz... Przynajmniej do niedawna to funkcjonowało. Reguły oczywiście nie ma...
drax napisał/a:
placek, specjalnie napisałem hi kick - "kopniak na przywitanie" ale jest to technicznie high kick. Wiadomo, wymawia się identycznie i o to chodziło.
I wszystko jasne.
Piwko jak najbardziej zasłużone.
placek napisał/a:
hi kick?
Czyli co kop mówi mu cześć? Kop na przywitanie?
A może chodziło Ci o high kick?
Pewnie chodziło też o knockout a nie nokaut...
@Adas_samiec, a czy kiedykolwiek dresy nie byli frajerami? Każdy dres to frajer. W necie spotkałem kilku kolesi co tylko potrafili wyzywać na innych, jak się później okazało to kolesie byli łysi i dresy nosili. Na placu nawet już nie mówię bo pełno takich. Powinno być prawo, że jak idzie łysy koleś w dresie to można strzelać do niego!
sypsy napisał/a:
Pewnie chodziło też o knockout a nie nokaut...
Jaka jest różnica w znaczeniu tych wyrazów według Ciebie?
Black Snake napisał/a:
a czy kiedykolwiek dresy nie byli frajerami? Każdy dres to frajer. W necie spotkałem kilku kolesi co tylko potrafili wyzywać na innych, jak się później okazało to kolesie byli łysi i dresy nosili.
pierdolnij sie w leb brudasie,bo jak narazie to twoj post jest(o przepraszam,byl)pierwszym tu wyzywajacym
No pewnie, bo siedzący i nic nie robiący emo jest gorszy od pierdolonego dresa, który sieje zniszczenie i głupotę wszędzie gdzie się pojawi. Blad'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów