📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bo teraz jest moda taka, żeby emo dostał kopniaka.
Pewnie za tego chłopczyka dojdzie im +20 do odwagi, + 10 do cfaniactfa i kolejny pasek na dresie.
Pewnie za tego chłopczyka dojdzie im +20 do odwagi, + 10 do cfaniactfa i kolejny pasek na dresie.
Frajerstwo !!! Po 1 jakieś lapsy a po 2 nie bije się typków przy Dziewczynach szczyt frajerstwa
Dobrze zrobili zabić Emo bo inaczej samo się zabije !!
To ja zajmę głos jako były dres
Do wszystkich tych co tak marudzą "że w 5 to odważni" to bądź taki odważny i tym 5 się postaw. Od czasów gdy pierwszy człowiek zszedł z drzewa wiadomo że jak dajesz sobą pomiatać, to zawsze będziesz obrywał, postaw się raz, i już zawsze twój przyszły niedoszły oprawca będzie wiedział że z tobą łatwo nie będzie, i wybierze łatwiejszą ofiarę. No chyba że masz do czynienia z kimś kto szuka wyzwań
Ja też generalnie nie jestem z tych co to lubią w kilku jednemu dowalić, ale sam bywałem po tej drugiej stronie, i nie kończyło się to jak na załączonym obrazku, że patrzyłem jak mi kumpla okładają, albo nie reagowałem na zaczepki, sami się prosili między bogiem a prawdą.
Wracając swoją drogą do tych "5" to znając życie większość z tych co tak marudzą to nawet jakby w 5 byli, to baliby się uderzyć, "bo jak mi odda, bo jak pójdzie na policje, bo jak mnie potem dopadnie, bo jak nie umiem uderzyć człowieka" I swoją drogą co wam ich tak szkoda, czy jak widzicie awanturę na ulicy to zawsze się mieszacie, i bronicie słabszych, czy jak okradną waszych znajomych, to szukacie złodzieja, czy przepędzacie szemrane towarzystwo z waszej okolicy? Pewnie nie, bo przez internet to każdy jest super honorowym praworządnym kozakiem, tylko że ja jakoś takich w rzeczywistości nie spotykam...
Do wszystkich tych co tak marudzą "że w 5 to odważni" to bądź taki odważny i tym 5 się postaw. Od czasów gdy pierwszy człowiek zszedł z drzewa wiadomo że jak dajesz sobą pomiatać, to zawsze będziesz obrywał, postaw się raz, i już zawsze twój przyszły niedoszły oprawca będzie wiedział że z tobą łatwo nie będzie, i wybierze łatwiejszą ofiarę. No chyba że masz do czynienia z kimś kto szuka wyzwań
Ja też generalnie nie jestem z tych co to lubią w kilku jednemu dowalić, ale sam bywałem po tej drugiej stronie, i nie kończyło się to jak na załączonym obrazku, że patrzyłem jak mi kumpla okładają, albo nie reagowałem na zaczepki, sami się prosili między bogiem a prawdą.
Wracając swoją drogą do tych "5" to znając życie większość z tych co tak marudzą to nawet jakby w 5 byli, to baliby się uderzyć, "bo jak mi odda, bo jak pójdzie na policje, bo jak mnie potem dopadnie, bo jak nie umiem uderzyć człowieka" I swoją drogą co wam ich tak szkoda, czy jak widzicie awanturę na ulicy to zawsze się mieszacie, i bronicie słabszych, czy jak okradną waszych znajomych, to szukacie złodzieja, czy przepędzacie szemrane towarzystwo z waszej okolicy? Pewnie nie, bo przez internet to każdy jest super honorowym praworządnym kozakiem, tylko że ja jakoś takich w rzeczywistości nie spotykam...
jeden co chociaz nie bał się wstać i zaczął pertraktować. a gta ciota a'la bieber nawet sie nie ruszyła.
jak fajnie emo ciote najebali
anarchista - to mnie jeszcze nie spotkałeś, ja mam taki głupi łeb, że jak widzę kilku kozaków co leją jednego, to zawsze się mieszam i pomagam słabszemu. A tak po za tym to jebać dresy, emo też, ale z zasadami.
RZEKŁEM
RZEKŁEM
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów