📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pięrdolnięcie z partyzanta ale kozackie...
Cytując klasyk "najważniejsze jest pierwsze pierdolnięcie".
Aaaa jeszcze. Skończcie już z tym: "kręcone lodówką, zeszytem, kaloryferem, żelbetonem..." bo nie digart. Śmieszne też już nie jest.
Aaaa jeszcze. Skończcie już z tym: "kręcone lodówką, zeszytem, kaloryferem, żelbetonem..." bo nie digart. Śmieszne też już nie jest.
zwyczajna walka o dominacje w stadzie! filmom o malpach powinno dawac sie banany a nie piwa!!!
na samym końcu filmiku jak do niego podbiega wydawało mi sie ze wjebał mu kose XD
Zeby "wygrac" walke trzeba najpierw walczyc a nie wyjebac komus z partyzanta.
Murzynow ominelo sredniowiecze i w zwiazku z tym tradycja rycerskich pojedynków. Wyrwalo sie ich z lepianek od razu do czasow nowozytnych i takie sa skutki.
Murzynow ominelo sredniowiecze i w zwiazku z tym tradycja rycerskich pojedynków. Wyrwalo sie ich z lepianek od razu do czasow nowozytnych i takie sa skutki.
serdel1, zauważ, że nie ma tam sędziego i nie jest to ring i w tym przypadku cel uświęca środki. To jest zwykła napierdalanka a nie honorowy pojedynek. Chujowsze od zajebania z partyzanta było pierdolnięcie leżącego.
wiadomo że brudasy, a kto inny...
lukbro napisał/a:
Cytując klasyk "najważniejsze jest pierwsze pierdolnięcie".
Dokładnie!
W czasach, kiedy oni już mieli komórki z aparatem/kamerą to my mieliśmy, co najwyżej budki telefoniczne na ulicy....
krótko, treściwie i na temat. bez 5 minutowego macania się aby zobaczyć sekundowe pierdolnięcie na sam koniec.
przypieprzył i spierdalał, gdy zobaczył, że tamten leży zamiast go gonić to podbiegł i przypieprzył jeszcze raz. tja, nie ma sędziego, zwykła napierdalanka, ale swój honor trzeba mieć. trzeba być mężczyzną z krwi i kości, a nie jakąś cipą, która napieprza nieprzytomnego.
jebie mnie też komentarz ludzi, którzy mówią, że ktoś by na pewno wstał, wpierdolił mi i nie patrzył na honor tłukł mnie nieprzytomnego. lepiej mieć złamany nos niż być pizdą całe życie.
jebie mnie też komentarz ludzi, którzy mówią, że ktoś by na pewno wstał, wpierdolił mi i nie patrzył na honor tłukł mnie nieprzytomnego. lepiej mieć złamany nos niż być pizdą całe życie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów