📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
K.O.zacko!
też mi wyczyn, Najman znokautował się sam
ładnie, nokaut z 14. stycznia 2012 i nikt do końca 2012 r. nie zrobił tego lepiej
Dlaczego on tak zesztywniał? Umarł? Ciężko stwierdzić bo od początku nie miał butów.
i co, pokazywał że to nie on, tylko allach znokautował? następny czub z religijnym gównem we łbie.
Wyjaśniam dla kamillo16. Po prostu zresetowany procesor wraca do ustawień domyślnych
dziekuje dobranoc
"Zastanawia mnie ile osób wierzących i niewierzących ma w swoim otoczeniu księdza pedofila, że ten problem urósł do rangi równej długowi publicznemu który jak pragnę przypomnieć cały czas wzrasta jebane barany"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów