Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz właśnie taką mentalność jak ten czarny. Ja podczas bójki myślę o późniejszych konsekwencjach i otoczeniu. Właśnie o tym pisze Karmazon, ale jak widać nie każdy łapie o co chodzi. Dlatego tacy jak ja czy Karmazon nikomu po głowie nie będziemy skakać, w przeciwieństwie do takich patologicznych berserkerów jak Ty.
ty po swoich analizach leżysz na glebie i liżesz asfalt w trakcje spiny z kimś na ulicy i tyle ci zostaję z twojego analizowania!! a nie daj boże jak ktoś ci przyjebie i zostaniesz warzywkiem wtedy będziesz miał jeszcze więcej czasu na swoje analizy ^^^^
ty po swoich analizach leżysz na glebie i liżesz asfalt w trakcje spiny z kimś na ulicy i tyle ci zostaję z twojego analizowania!! a nie daj boże jak ktoś ci przyjebie i zostaniesz warzywkiem wtedy będziesz miał jeszcze więcej czasu na swoje analizy ^^^^
idąc twoim tokiem rozumowania - napierdalasz się z chłopem, walisz mu lekkiego gonga przez którego jest zamroczony, ale potyka się i wali potylicą o krawężnik i po chłopie - ty idziesz siedzieć, on nie żyje.
a jak używasz mózgu i nie jesteś zwierzęciem to nawet w takiej sytuacji podświadomie odsuwasz się od takich miejsc jak przykładowe krawężniki. nawet jak lejesz czarne ścierwo to się orientuj, bo jeden zły ruch a idziesz za głowe.
idąc twoim tokiem rozumowania - napierdalasz się z chłopem, walisz mu lekkiego gonga przez którego jest zamroczony, ale potyka się i wali potylicą o krawężnik i po chłopie - ty idziesz siedzieć, on nie żyje.
a jak używasz mózgu i nie jesteś zwierzęciem to nawet w takiej sytuacji podświadomie odsuwasz się od takich miejsc jak przykładowe krawężniki. nawet jak lejesz czarne ścierwo to się orientuj, bo jeden zły ruch a idziesz za głowe.
ty świadomie to się chyba nigdy nie napierdalałeś na ulicy lub nie miałeś kryzysowej w sytuacji .bo pierdolisz o jakiś odsuwania się od krawężników.nie mowie tu o skakaniu komuś po głowie czy napierdalanie nie przytomnego bo to to faktycznie ścierwo.
biały jak zawsze pasywny, boi się konsekwencji prawnych, analizuje pod kątem moralnym, stara się kontrolować emocje, co wydłuża/uniemożliwia reakcje i dostaje w ryj.
czarny jak zawsze ma wszystko w piździe, niczym się nie przejmuje, reaguje tak, jak robią to zwierzęta. jego wyobrażnia ma zasięg ok. 5 sekund w przód.
lubicie to, a teraz mniej popularne stanowisko:
biologia to promil w morzu zjawisk, które determinują taki (częsty) przebieg zdarzeń. to kultura i wychowanie mają na nie wpływ. na kulturę i wychowanie mają wpływ media informacyjne, szkolnictwo i przemysł rozrywkowy - regulowane przez decyzje polityczne.
no i co z tego? nic. każdy sam musi ocenić kiedy i jak walczyć ze ślepym mieczem. kiedy nie w sposób sięgnąć tego, kto na prawdę nim włada.
KURTYNA
* abstrahując od tego, co na filmiku faktycznie się wydarzyło. bo może czarny jest jebanym bohaterem, kto wie
Nie wiem co ty bierzesz. Ale podziel się.
Masz właśnie taką mentalność jak ten czarny. Ja podczas bójki myślę o późniejszych konsekwencjach i otoczeniu. Właśnie o tym pisze Karmazon, ale jak widać nie każdy łapie o co chodzi. Dlatego tacy jak ja czy Karmazon nikomu po głowie nie będziemy skakać, w przeciwieństwie do takich patologicznych berserkerów jak Ty.
Coś chyba nicki pojebałeś. Ja wolę takiego śmiecia szybko spacyfikować i oddalić się jak najszybciej. Ty sobie martw się konsekwencjami prawnymi zapominając o konsekwencjach zdrowotnych(o ile wgl przeżyjesz). Nie wiem skąd wzięliście to skakanie po głowie, jakieś dopowiedzenia w iście lewackim stylu manipulacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów