18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fengar 2021-01-24, 21:43 3
jak widać maseczka nie chroni
Zgłoś
Tetrix 2021-01-24, 22:11
"bycz ass nyga! feel some! feel some!" No i nie przyfilował kiedy nygus już go na ziemie poskładał ;/
Zgłoś
plastic 2021-01-24, 22:17 30
biały jak zawsze pasywny, boi się konsekwencji prawnych, analizuje pod kątem moralnym, stara się kontrolować emocje, co wydłuża/uniemożliwia reakcje i dostaje w ryj.
czarny jak zawsze ma wszystko w piździe, niczym się nie przejmuje, reaguje tak, jak robią to zwierzęta. jego wyobrażnia ma zasięg ok. 5 sekund w przód.

lubicie to, a teraz mniej popularne stanowisko:

biologia to promil w morzu zjawisk, które determinują taki (częsty) przebieg zdarzeń. to kultura i wychowanie mają na nie wpływ. na kulturę i wychowanie mają wpływ media informacyjne, szkolnictwo i przemysł rozrywkowy - regulowane przez decyzje polityczne.

no i co z tego? nic. każdy sam musi ocenić kiedy i jak walczyć ze ślepym mieczem. kiedy nie w sposób sięgnąć tego, kto na prawdę nim włada.

KURTYNA

* abstrahując od tego, co na filmiku faktycznie się wydarzyło. bo może czarny jest jebanym bohaterem, kto wie
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-24, 22:18 1
Tetrix napisał/a:

"bycz ass nyga! feel some! feel some!" No i nie przyfilował kiedy nygus już go na ziemie poskładał ;/

Słabo ze słuchem u ciebie. Do sth. a nie feel some.
Zgłoś
ritu4l 2021-01-24, 23:53 3
plastic napisał/a:

biały jak zawsze pasywny, boi się konsekwencji prawnych, analizuje pod kątem moralnym, stara się kontrolować emocje, co wydłuża/uniemożliwia reakcje i dostaje w ryj.
czarny jak zawsze ma wszystko w piździe, niczym się nie przejmuje, reaguje tak, jak robią to zwierzęta. jego wyobrażnia ma zasięg ok. 5 sekund w przód.
lubicie to, a teraz mniej popularne stanowisko:
biologia to promil w morzu zjawisk, które determinują taki (częsty) przebieg zdarzeń. to kultura i wychowanie mają na nie wpływ. na kulturę i wychowanie mają wpływ media informacyjne, szkolnictwo i przemysł rozrywkowy - regulowane przez decyzje polityczne.
no i co z tego? nic. każdy sam musi ocenić kiedy i jak walczyć ze ślepym mieczem. kiedy nie w sposób sięgnąć tego, kto na prawdę nim włada.
KURTYNA
* abstrahując od tego, co na filmiku faktycznie się wydarzyło. bo może czarny jest jebanym bohaterem, kto wie

Co ty w ogóle pierdolisz. Gruby osrał gacie myślał ze już po walce i będąc w szoku nawet nie podniósł gardy. Uważasz że podczas kopa adrenaliny w walce ma się takie pojebane rozkminy? Widać że biłeś to ty się w życiu tylko w GTA, jebany teoretyk się znalazł
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-01-24, 23:58 3
maseczka chroni przed uderzeniem tak samo jak przed covidem
Zgłoś
McQurwa 2021-01-25, 0:12 1
Podziękujmy Bidenowi
Zgłoś
Jabulko69 2021-01-25, 0:57 6
plastic napisał/a:

może czarny jest j***nym bohaterem, kto wie

Jedyny moment kiedy czarnuch wchodzi w role bohatera to gdy sobie strzela w leb.
Zgłoś
Pitok 2021-01-25, 1:01 2
Ach te czarnuchy... tylko do obozów albo odesłać do Afryki...
Już wyobrażam sobie ból dupy czarnychów i lewactwa na sam pomysł odesłania tych co się nie potrafią zachowa do Afryki
Zgłoś
plastic 2021-01-25, 1:10 5
Karmazon napisał/a:

Co ty w ogóle pierdolisz. Gruby osrał gacie myślał ze już po walce i będąc w szoku nawet nie podniósł gardy. Uważasz że podczas kopa adrenaliny w walce ma się takie pojebane rozkminy? Widać że biłeś to ty się w życiu tylko w GTA, jebany teoretyk się znalazł

jak jesteś tępy i nie rozumiesz, to ci wyjasnie, bo zawsze wspieram patologię.

myślisz prostymi skojarzeniami, bo nic więcej nie masz i twoje "osrał gacie" to reakcja, na którą składają się różne podświadome czynniki, które wymieniłem. podświadomie - to nie są "rozkminy". wygoogluj sobie. to jest poziom podstawówki, ja pierdole, piwko już wypite?

krytyk komentarzy się znalazł

ty musiałeś się dużo bić ale zawsze hujowo i stąd ten uszczerbek
Zgłoś
silwerbalk 2021-01-25, 7:47
Black culture kurwa.....
Zgłoś
Wiewór 2021-01-25, 8:34
Kurwa jaki drogi red Bull.
Zgłoś
Hexagon 2021-01-25, 9:39
plastic napisał/a:

jak jesteś tępy i nie rozumiesz, to ci wyjasnie, bo zawsze wspieram patologię.
myślisz prostymi skojarzeniami, bo nic więcej nie masz i twoje "osrał gacie" to reakcja, na którą składają się różne podświadome czynniki, które wymieniłem. podświadomie - to nie są "rozkminy". wygoogluj sobie. to jest poziom podstawówki, ja pierdole, piwko już wypite?
krytyk komentarzy się znalazł
ty musiałeś się dużo bić ale zawsze hujowo i stąd ten uszczerbek

uwaga !!! mamy prawdziwego specjalistę nauk wszelakich na pokładzie !!!
Zgłoś
Smokw 2021-01-25, 10:04 4
Karmazon napisał/a:

Masz właśnie taką mentalność jak ten czarny. Ja podczas bójki myślę o późniejszych konsekwencjach i otoczeniu. Właśnie o tym pisze Karmazon, ale jak widać nie każdy łapie o co chodzi. Dlatego tacy jak ja czy Karmazon nikomu po głowie nie będziemy skakać, w przeciwieństwie do takich patologicznych berserkerów jak Ty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem