📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z jednej strony dobrze z drugiej źle: dobrze dlatego, że jakby nie było zwrócił jakoś uwagę na jej sposób zachowania z drugiej źle, bo może za to iść siedzieć. Zwykle takiej babie wystarczy powiedzieć : A kurwa jeszcze bliżej się nie da?!. Wtedy nagle im się oczy otwierają i odchodzą na kilka kroków.
ej a czy ona przypadkowo nie podpierdala mu pieniędzy ? Bo koleś na początku trzyma w lewej ręce portfel i jak płaci prawą to lewą chowa gdzies portfel i wtedy ona podchodzi. Wypowie się jakiś ekspert ?
Starzy ludzie mogą juch mieć lub powoli wchodzić w demencję.
Nie więcej jak miesiąc temu maluję ogrodzenie a coś mnie z tyłu szturcha za ramię.
Myślę sobie: Nosz kurwa, jebana ninja. Nawet nie słyszałem jak podchodzi. A i szturcha jakby chciało haracz wyłudzić. Lepiej wstanę i od razu jebnę.
Odwracam się i słyszę:
- Dzięń Dobry, idę z przyjacielem na ogród. (sama szła)
Ja: Dzień Dobry, to miłej pracy wam życzą.
- Dziękujemy. Ładnie pomalowane. Do widzenia.
I poszła. Staruszka zupełnie mi nieznajoma. Chuj mnie obchodzi gdzie idzie, ale trzeba zachować trochę kultury. Swoją drogą, ciekawe co nasze pokolenie będzie mówić przy demencji. Coś z gier? Stare żarty z internetu?
Nie więcej jak miesiąc temu maluję ogrodzenie a coś mnie z tyłu szturcha za ramię.
Myślę sobie: Nosz kurwa, jebana ninja. Nawet nie słyszałem jak podchodzi. A i szturcha jakby chciało haracz wyłudzić. Lepiej wstanę i od razu jebnę.
Odwracam się i słyszę:
- Dzięń Dobry, idę z przyjacielem na ogród. (sama szła)
Ja: Dzień Dobry, to miłej pracy wam życzą.
- Dziękujemy. Ładnie pomalowane. Do widzenia.
I poszła. Staruszka zupełnie mi nieznajoma. Chuj mnie obchodzi gdzie idzie, ale trzeba zachować trochę kultury. Swoją drogą, ciekawe co nasze pokolenie będzie mówić przy demencji. Coś z gier? Stare żarty z internetu?
Ja mam ochotę tak zajebać każdej starej babie która wpierdala się do autobusu zanim zdążę wysiąść.
A ja mam wrażenie, że mu chciała kieszonkę strzelić
Ostatnio miałem podobną scenę, ale z jakimś śpikiem, który jeszcze coś pierdolił na cały sklep (nie do mnie - byłem następny za osobą do której się dopierdalał). I tak sobie stoję i nabieram ochoty mu jebnąć i.... zaraz dla równowagi (człowiek się tyle naoglądał sadistica) przed oczami mam projekcje rożnych filmików, gdzie ktoś pierdolnął główka o posadzkę i było po nim.... że przeszło mi, w sumie klepał tylko mordą, nic nie robił - a można sobie życie zniszczył.
Kurde - że mnie sadisctic takiego podejścia do gnoi nauczył.
Kurde - że mnie sadisctic takiego podejścia do gnoi nauczył.
Zabił ją. Psychicznie chory facet na 100%. Poczuł przypływ agresji jak mu starowina weszła w przestrzeń osobistą. Najpewniej nie odpowie za zabójstwo nawet
wodzwioski napisał/a:
W sumie to wkurwiające są te baby co się w kolejce za tobą ryją i włażą ci pod buty.. chłop dobrze zrobił
Może twojej babci ktoś kiedyś jebnie w ryj, aż się nakryje nogami, bo np nie będzie się umiała dobrze wysłowić. Albo nie będzie mogła przypomnieć sobie podstawowych faktów (na starość tak bywa), a to potrafi być bardzo wkurwiające, zwłaszcza dla mentalnych gimbów. Wtedy pojawi się jakiś Achilles i pokaże twojej wkurwiającej babci, gdzie jej miejsce (na podłodze). I będziemy mieli zajebisty materiał na sadola, czego tobie i nam życzę.
ksz-ksz napisał/a:
Może twojej babci ktoś kiedyś jebnie w ryj, aż się nakryje nogami, bo np nie będzie się umiała dobrze wysłowić. Albo nie będzie mogła przypomnieć sobie podstawowych faktów (na starość tak bywa), a to potrafi być bardzo wkurwiające, zwłaszcza dla mentalnych gimbów. Wtedy pojawi się jakiś Achilles i pokaże twojej wkurwiającej babci, gdzie jej miejsce (na podłodze). I będziemy mieli zajebisty materiał na sadola, czego tobie i nam życzę.
Dzięki kolego.
Szkoda tylko, że żadna z moich babć już dawno nie żyje
@up
Więc może dlatego takie głupoty piszesz? Ja mam dwie babcie i nie miałbym żadnego usprawiedliwienia dla patologii, która z partyzanta bije bezbronną babcię. Dla ciebie "chłop dobrze zrobił", a ja wyrwałbym chwasta.
Więc może dlatego takie głupoty piszesz? Ja mam dwie babcie i nie miałbym żadnego usprawiedliwienia dla patologii, która z partyzanta bije bezbronną babcię. Dla ciebie "chłop dobrze zrobił", a ja wyrwałbym chwasta.
@up ale mojej może jebnąć
Za nokaut emerytki w supermarkecie zawsze piwo
wodzwioski napisał/a:
W sumie to wkurwiające są te baby co się w kolejce za tobą ryją i włażą ci pod buty.. chłop dobrze zrobił
to jak kiedys twoja babka tak zrobi to jej tak wypierdole w ryja ze juz sie nie obudzi, i ta w/w wypowiedz ma ponad sto piw, kurwa co za tepe lby
Trochu przegiął. Reprymenda słowna zwykle wystarcza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów