📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W sumie to wkurwiające są te baby co się w kolejce za tobą ryją i włażą ci pod buty.. chłop dobrze zrobił
Wszystkim ludziom wali się we łbach na starość. Nasze pokolenie będzie najbardziej zgrzybiałą i wredną partią staruchów, jaką widział ten świat. O ile tego dożyjemy.
Co się dziwić, że gość sfrustrowany, przecież rudy jest.
to jest kiler to jakaś popierdułka nie kiler
Jaką kurwą trzeba być, żeby osobę bezbronną tak z niemca potraktować?! Frajer.
"Wnusiu po co ci te brandzlewatywy ? Przecież jesteś rudy..."
nigdy wcześniej tak kawa poranna nie smakowała jak teraz ... to jest sadistic, tutaj babcie mogą wyłapać K.O. nota 10, nie wiem jak z lądowaniem, ale z trajektorii lotu wynika ,że również 10 wpadnie. Ogólnie to oklaski dla tej Pani . Rudy dobrze ją z progu wyprowadził . Pięknie!!
Ps. poważnie to jest smutne w chuj...praca na kasie oczywiście.
Ps. poważnie to jest smutne w chuj...praca na kasie oczywiście.
wodzwioski napisał/a:
chłop dobrze zrobił
Pierdolnięty jesteś, i osoby dające tobie piwa.
Stare babcie są wkurwiające, ale zajebać w ryj staruszce? Przecież to może ją zabić, i pójdziesz siedzieć na pół życia...lepiej jej wysypać zakupy za chamstwo.
Mam nadzieję, że zebrał porządnie od ochroniarza, chociaż chwila...znając życie to ochroniarz był w wieku tej babci albo i starszy...
Ale lamus !!
A może powiedziała mu, że nie chce jej się już żyć i jej po prostu pomógł? To by tłumaczyło lądowanie jak do trumny.
KrisCFC napisał/a:
Pierdolnięty jesteś, i osoby dające tobie piwa.
Stare babcie są wkurwiające, ale zajebać w ryj staruszce? Przecież to może ją zabić, i pójdziesz siedzieć na pół życia...lepiej jej wysypać zakupy za chamstwo.
Mam nadzieję, że zebrał porządnie od ochroniarza, chociaż chwila...znając życie to ochroniarz był w wieku tej babci albo i starszy...
Przypadkiem dałem ci piwo.. mam nadzieje, że ciepłe i wygazowane.
Chuj, że może ją zabić a ktoś pójdzie siedzieć... Nie ja jej jebnąłem i nie mnie obchodzą konsekwencje tego. To jest SADISTIC a to co zrobił ten "chłop" bardzo mi się spodobało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów