📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś musi dużo dzwonić i chce mieć telefon niezawodny, który długo działa na baterii to te stare Nokie są najlepsze.
Zaskoczyłeś mnie, zawsze jak widzę filmiki z Nokia 3310 to spodziewam się testów wytrzymałościowych.
nokia z 10 lat temu była popularna więc co porównywać taki odstęp czasowy
technologia idzie w góre
za niedługo telefony będziemy mieć wszczepione
w dupe w kutasa czy kto tam gdzie będzie chciał..
technologia idzie w góre
za niedługo telefony będziemy mieć wszczepione
w dupe w kutasa czy kto tam gdzie będzie chciał..
co to kurwa niby jest? filmik o tym co sie szybciej włącza? ja pierdole -.-
Wyniki nie są miarodajne ze względu na to iż w nokii nie ma karty sim i przez co włączyła się szybciej.
Jednym słowem według nowego regulaminu - wyjdź z tym na kwejka czy na inny portal
Jednym słowem według nowego regulaminu - wyjdź z tym na kwejka czy na inny portal
@dulek93
Ja nie chcę mieć niczego wszczepionego w ciało bez powodu. Niech naukowcy lepiej pracują nad implantami, które przywrócą sprawność ludziom niepełnosprawnym itd.
Ja nie chcę mieć niczego wszczepionego w ciało bez powodu. Niech naukowcy lepiej pracują nad implantami, które przywrócą sprawność ludziom niepełnosprawnym itd.
Ja pierdole, zmarnowałeś 37 sekund mojego życia tym gównianym filmem.
Umrzyj.
Umrzyj.
Jak skończonym cepem trzeba być, żeby nagrodzić filmik bez treści piwem? Skasować to...
Ile bedzie jeszcze tego typu gowna? Co w tym dziwnego ze smartphone z kilkukrotnie wiekszym ekranem i setkami tysieci aplikacajami wiecej wlacza sie wolniej? Tak wam sie to nie podoba? To wom przenosic sie na stare nokie..
ja pierdole, co za dzieci -,-
ja pierdole, co za dzieci -,-
mam tą xperie. kozacki telefon
Za telefony z czasów gdy znało się na pamięć WSZYSTKIE modele komórek zawsze zimne piwo
Na 90% troll.
Pegasus też był szybciej gotowy do gry niż nowe PC, ale to o niczym nie świadczy, to nic nie znaczy.
still better than iphone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów