📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
coz- DOS tez mi szybciej startowal niz Windows badz Linux- i co z tego?
Ja pierdolę, a już myślałem, że ten typ ciśnie Xperią Z i 3310 o ścianę. BTW - kiedyś każdy telefon był inny, teraz wszystkie wyglądają, jak iPhone. Co się stało z telefonami z fizyczną klawiaturą? Czemu nie ma półki premium telefonów z klawiaturą, jak seria 6xxx w Nokii?? Sam używam telefonu z klawiaturą, Samsunga E2370, a do Galaxy S+ włożyłem kartę Aero2 i działa mi jako tablet do internetu.
Czy ktoś mi uwierzy na słowo, czy nie, ale mój Jiayu G3 włącza się 10 sekund
Chińczycy potrafią dobre telefony robić
Chińczycy potrafią dobre telefony robić
jak na złość widziałem kiedys porównanie tych dwóch telefonów podczas uderzenia młotkiem, xperia wgniata sie od razu przestaje działac a 3310 rozlatuje sie tylko obudowa:D
tu z iphonem porównanie no ale podobny jest do xperii:)
tech2.in.com/video/sony-xperia-z/732282/i7O5rquqrp6HuKaGuoe1ppeJvK7Jor...
tu z iphonem porównanie no ale podobny jest do xperii:)
tech2.in.com/video/sony-xperia-z/732282/i7O5rquqrp6HuKaGuoe1ppeJvK7Jor...
rzadkie w chuj
jedno urzadzenie to telefon, drugie to telefono-gejzbuko-kamero-aparato-komputero-gadzet
Ten sony to nie telefon, telefon słuzy do dzwonienia a nie do bawienia sie pierdołami. Kurwa do roboty i jebac a nie pierdołami sie w biurach zajmowac !! JEBAC !!!
gówniaczek napisał/a:
@rafik311
proszę Cię, wytłumacz mi jakim trzeba być pojebem, aby porównywać ze sobą dwa tak różne telefony?
Kurwa, na maturze też Ci każą porównywać postacie z różnych książek i nikt nie sra żalem, że to bez sensu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów