A czy ktoś Cię nominował do wypicia piwa?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale pier*olicie. Dobry filmik. Zrobił coś innego niż reszta, nie kopiował i nie pił bezmyślnie piwa na pokaz. A filmik jednocześnie z odrobiną humoru i ironii Niestety niektórzy biorą go zbyt poważnie
Ale mimo wszystko wziął w tym udział wypijając piwo (i w dodatku zapijając whisky) żeby udowodnić że też tak umie, a więc de facto zrównał się z tymi których jebie. Od chwili w której wypił to piwo resztę swojej przemowy może już sobie wsadzić w dupę.
Trzydzieści dni? Kurde to ja z 5 przeczytam A i piw wiaderek pójdzie kilka
Co za lamus. Chciał wyjść na inteligentniejszego od reszty a wyszedł na buca.
Biedni zakompleksieni głupcy z was. Nie chodzi o to, że coś się wam nie podoba, lecz o afiszowanie się z tym. Gińcie.
Sam wypił browara pierdoli żeby nie pić :O Debil
A pewnie po wyłączeniu kamery zrobił szybką rundkę do kibla i wyżygał wszystko co wypił.
Według mnie ten leszcz stoi na identycznym poziomie co te cioty pijące browar na fejsie. Też frajer chce się popisać, tylko wybiera drogę mniej uczęszczaną przez ciemną masę - łatwiej walnąć hejtem <nawet tak tandetnym, i jeszcze kurwa zachęcać do czytania książek, zbawiciel...>, a sukces, popularność i poparcie innych poirytowanych wyzwaniem ludzi gwarantowane.
Nie rozumiem problemu. Ktoś rzuca wyzwanie abyś wypił piwo. Nie kur** skoczył z mostu, zgwałcił dziecko, zabił psa i nie wiem co jeszcze. Nie chcesz pić? Mówisz nie pije.
Polać mu kurwa mac!!!
Nawet na swojej tablicy gdzieś gościa widziałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów