A czy ktoś Cię nominował do wypicia piwa?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@patrix997
wypi**aj, sam w życiu żadnej książki nie przeczytałeś
wypi**aj, sam w życiu żadnej książki nie przeczytałeś
Tsss..... no kurwa, kiedy każdy z osobna zrozumie, że tego typu CHUJOWE akcje na fb są napędzane takim rozpowszechnianiem ich poza tym "portalem społecznościowym". Ja jebie, tak samo było z tą pizdą Biberem - nie wiedziałbym co to za gość i jak egzystuje, gdyby nie masa hejtów na tą pizdę.
Trochę polotu i finezji przyszło do tego smutnego jak pizda kraju i od razu hejterzy się pojawili. Za twoje piją ? Pewnie tych co najgłośniej szczekają nikt nie "nominował" i wkurwieni są, że nie mają znajomych.
Ludzie się bawią i wygłupiają, ale zawsze znajdzie się jakiś łeb, który na siłę będzie chciał pokazać jaki to nie jest lepszy, sprytniejszy i ch*j wie co jeszcze I to rzucanie kasą, po co?
Ale gość pierdoli Jebany inteligent sie znalazł. Idę o zakład że rocznie czytam więcej książek od niego a średnią statystycznego Polaka przekraczam kilkukrotnie, a w zabawie i tak wziąłem udział. I sobie hejtujcie smutne misiaczki, i pierdolcie że wolicie wychylić browarka w plenerze z kumplem i w ogóle udział w tym to plebs i gimbazjum Boli Cie że ktoś wypija piwko przed kamerką ? Nie oglądaj i nie pierdol, jego sprawa. No chyba że boli Cie fakt że nie masz ani do kamerki z kim wypić ani w plenerze, wtedy ulżyj sobie afiszowaniem poczucia wyższości nad plebsem, jak ten pseudojinteligjent z filmiku powyżej
@b7kj
To zakładaj się dalej. Skoro Twoja średnia jest kilkukrotnie wyższa od statystycznego Polaka (tak nawiasem, o jakiej Ty średniej mówisz? Szkolnej? To co Ty miałeś średnią 12.0 czy 13.5?) to nie widzisz, że w taki sposób rośnie nam pokolenie debili? I nie mam ty na myśli debili, jakimi my byliśmy parę lat temu, mam na myśli pokolenie pierdolonych tępaków, ludzi bez zasad i bez mózgu, łamiącymi standardy i powodującymi, że powoli jako ludzie będziemy się staczać, aż wrócimy do napierdalania się patykami.
To zakładaj się dalej. Skoro Twoja średnia jest kilkukrotnie wyższa od statystycznego Polaka (tak nawiasem, o jakiej Ty średniej mówisz? Szkolnej? To co Ty miałeś średnią 12.0 czy 13.5?) to nie widzisz, że w taki sposób rośnie nam pokolenie debili? I nie mam ty na myśli debili, jakimi my byliśmy parę lat temu, mam na myśli pokolenie pierdolonych tępaków, ludzi bez zasad i bez mózgu, łamiącymi standardy i powodującymi, że powoli jako ludzie będziemy się staczać, aż wrócimy do napierdalania się patykami.
Z profilu na fb: "Studiuje: Politologia, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu". I wszystko jasne. Jaśnie oświecony bezrobotny.
@Rethfing
Dokładnie tak jak napisał barteks123, chodzi o średnią przeczytanych książek. A co do drugiej części to widzę, boli mnie to, ale co mam z tym zrobić ? Łopatą im te książki, edukację i zasady moralne do łba wkładać ? Jak takiemu gówniarzowi zwrócisz uwagę to Cie takim słownictwem zwyzywa że sam takiego nie znasz Żal mi że moi bracia cioteczni młodsi o kilka lat za cel uważają 2.0 w 1 klasie gimnazjum a książki czytają jak się nad nimi stoi i kontroluje, ale sam nic z tym nie zrobię bo rodzice ich usprawiedliwiają. To jest najgorszy problem. Ja jak dostałem pałę w podstawówce to się cykałem do domu wracać a teraz ? Teraz rodzice happy że tylko jedna Teraz się nie wymaga od nich paska czy chociaż 4.0 tylko aby zdały. A licea to już w ogóle popylina, jebana gimbusiarnia co myśli że jest dorosła bo do średniej poszli. Ale, wracając do tematu, jakoś u mnie w tej zabawie brały udział osoby z moich licealnych lat które są obecnie na studiach i bynajmniej nie jest to politologia czy inna fabryka magistrów do McDonalda, także chill
Dokładnie tak jak napisał barteks123, chodzi o średnią przeczytanych książek. A co do drugiej części to widzę, boli mnie to, ale co mam z tym zrobić ? Łopatą im te książki, edukację i zasady moralne do łba wkładać ? Jak takiemu gówniarzowi zwrócisz uwagę to Cie takim słownictwem zwyzywa że sam takiego nie znasz Żal mi że moi bracia cioteczni młodsi o kilka lat za cel uważają 2.0 w 1 klasie gimnazjum a książki czytają jak się nad nimi stoi i kontroluje, ale sam nic z tym nie zrobię bo rodzice ich usprawiedliwiają. To jest najgorszy problem. Ja jak dostałem pałę w podstawówce to się cykałem do domu wracać a teraz ? Teraz rodzice happy że tylko jedna Teraz się nie wymaga od nich paska czy chociaż 4.0 tylko aby zdały. A licea to już w ogóle popylina, jebana gimbusiarnia co myśli że jest dorosła bo do średniej poszli. Ale, wracając do tematu, jakoś u mnie w tej zabawie brały udział osoby z moich licealnych lat które są obecnie na studiach i bynajmniej nie jest to politologia czy inna fabryka magistrów do McDonalda, także chill
Prawdziwy twardziel nie bawi się w picie piwa. On chłonie je poprzez skórę!
Nie było bo z fejsa.
Dla znawców to nie Sosnowiec.
tyle wódy zmarnować co za debil..
wczoraj słyszałem kolegów jak się jarali tą "gierka", no cóż czasy się zmieniają, technika idzie do przodu, gówno zawsze będzie śmierdzieć a durny łańcuszek zawsze pozostanie durny. Pozdrawiam z tego miejsca wszystkich z kontem na pewnym popularnym portalu społecznościowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów