A czy ktoś Cię nominował do wypicia piwa?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W pizdę mógł se wlać, pajac jeden. Co za niedojebani ludzie.
jaka kurwa wieś
powiedz koledze, że gdyby go to nie ruszało to by nie nagrał tego filmiku tylko olał to ale cóż chciał zabłysnąć i być przez chwilę gwiazdą internetu ale coś mu się nie udało
jak nie Sosnowiec to pewnie Radom ...
jak nie Sosnowiec to pewnie Radom ...
Ale medalik z komunii na szyi musi być. Brawo, a teraz do spowiedzi!
Ja też tego nie rozumiem całego jarania się wyjebaniem 0,5 piwska niczym kurwa menel wino z biedronki.
@blezio, niedojebany? Niedojebany to jest ktoś lajkujący i chlający jak menel.
@blezio, niedojebany? Niedojebany to jest ktoś lajkujący i chlający jak menel.
Wszyscy zapewne kojarzycie popularne ostatnio "piwne wyzwania" na facebooku
W takim razie patrzcie do czego posunął się pewien hamburger, żeby być lubianym...
Akcja od 3:40 wcześniej "przygotowania"
Endżoj
W takim razie patrzcie do czego posunął się pewien hamburger, żeby być lubianym...
Akcja od 3:40 wcześniej "przygotowania"
Endżoj
"Akcja od 3:40" polecam oglądać całe jeżeli chcecie wiedzieć co on tam pije
@up a nasz to normalny
@up a nasz to normalny
wyjaśniam: jest gruby
Na pewno będzie po tym mega lubiany i zyska ogromny respect.. Normalnie się chce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów