Filmik doskonale opisuje niektórych pro gamerów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie wiem czego skojarzyło mi się z Black Opsem 2... Na trybach typu Sztab, gdzie kilka osób leci do sztabu a reszta lata po plecach za fragami.
UP to źle? sztab zajęty, połowa teamu przeciwnika gryzie piach zanim sie zrespi, killstreak do obrony najebany.
btw. najlepsze w BO była mapa Nuketown, noże balistyczne i Flak Jacket w PERKach.
btw. najlepsze w BO była mapa Nuketown, noże balistyczne i Flak Jacket w PERKach.
@salv tak sądzę, że źle skoro jak powiedziałeś połowa teamu już leży zostaje jeden by bronić sztabu, ale zamiast tego robić to campi na serie ofiar którą w dodatku ma tak gównianą że wbić ją to kpina...
Może Cię to zdziwi ale od DM są zwykłe trybu DM a HQ to HQ, więc skoro ktoś wchodzi na HQ to powinien grać na sztab a nie na serie ofiar i fragi... Tam liczą się punkty a nie ile ktoś wyjebie.
Może Cię to zdziwi ale od DM są zwykłe trybu DM a HQ to HQ, więc skoro ktoś wchodzi na HQ to powinien grać na sztab a nie na serie ofiar i fragi... Tam liczą się punkty a nie ile ktoś wyjebie.
UP
W CoD'ach powyżej modern warfare (popularnej "czwórki") możesz najebać c4, claymore'ów, pizdyliard granatów, milion killstreaków i sztab mimo wszystko sam się obroni. Pozatym czemu wymagać na PUB serwerach jakiejkolwiek taktyki, przemyślenia rozgrywki u durnych sojuszników, których stanowią w dużej mierze dzieci, nie osiągające wieku spełniającego PEGI gry.
I tak wiem, że hq to hq, a DM to DM, gram W FPS od pierwszegi MoHa i CoDa, ale im nowsze wersje tym gra łatwiejsza. Za niedługo "samo się będzie grało", jak wysyłasz śmigłowiec który najebie 50% punktów drużyny... żenua.
W CoD'ach powyżej modern warfare (popularnej "czwórki") możesz najebać c4, claymore'ów, pizdyliard granatów, milion killstreaków i sztab mimo wszystko sam się obroni. Pozatym czemu wymagać na PUB serwerach jakiejkolwiek taktyki, przemyślenia rozgrywki u durnych sojuszników, których stanowią w dużej mierze dzieci, nie osiągające wieku spełniającego PEGI gry.
I tak wiem, że hq to hq, a DM to DM, gram W FPS od pierwszegi MoHa i CoDa, ale im nowsze wersje tym gra łatwiejsza. Za niedługo "samo się będzie grało", jak wysyłasz śmigłowiec który najebie 50% punktów drużyny... żenua.
Nie wiem co bardziej żałosne - nowi gracze, którzy "walczą" jak panowie na początku filmiku, czy goście którzy w nic innego nie grają (albo nic innego nawet nie robią...) tylko napieprzają w BF dzień i noc. Moim zdaniem to drugie. Chciałbym tych pro gamerów sprawdzić na polu do paintballa.
- Yoda
to po chuj kupowałem napęd za 70zł, jak wszystko jest do ściągnięcia?
chuj im w dupe, neta mam 50kb/s download
to po chuj kupowałem napęd za 70zł, jak wszystko jest do ściągnięcia?
chuj im w dupe, neta mam 50kb/s download
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów