18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
77salut 2013-03-26, 22:29
hehehe true story ! jebane proboty
Zgłoś
lordnexo 2013-03-26, 23:04
Nie wiem czego skojarzyło mi się z Black Opsem 2... Na trybach typu Sztab, gdzie kilka osób leci do sztabu a reszta lata po plecach za fragami.
Zgłoś
salv 2013-03-27, 2:20 1
UP to źle? sztab zajęty, połowa teamu przeciwnika gryzie piach zanim sie zrespi, killstreak do obrony najebany.

btw. najlepsze w BO była mapa Nuketown, noże balistyczne i Flak Jacket w PERKach.
Zgłoś
ooip 2013-03-27, 10:29
ahh ten bf3. am lovin it
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-03-27, 10:38
Ale gówno.

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Endiegs 2013-03-27, 11:03
O co się rozchodzi.
Zgłoś
Leginek 2013-03-27, 11:20
Do Battlefield 3 Friends jest zbiorczy temat ...
Zgłoś
lordnexo 2013-03-27, 12:10
@salv tak sądzę, że źle skoro jak powiedziałeś połowa teamu już leży zostaje jeden by bronić sztabu, ale zamiast tego robić to campi na serie ofiar którą w dodatku ma tak gównianą że wbić ją to kpina...

Może Cię to zdziwi ale od DM są zwykłe trybu DM a HQ to HQ, więc skoro ktoś wchodzi na HQ to powinien grać na sztab a nie na serie ofiar i fragi... Tam liczą się punkty a nie ile ktoś wyjebie.
Zgłoś
salv 2013-03-27, 14:38
UP
W CoD'ach powyżej modern warfare (popularnej "czwórki") możesz najebać c4, claymore'ów, pizdyliard granatów, milion killstreaków i sztab mimo wszystko sam się obroni. Pozatym czemu wymagać na PUB serwerach jakiejkolwiek taktyki, przemyślenia rozgrywki u durnych sojuszników, których stanowią w dużej mierze dzieci, nie osiągające wieku spełniającego PEGI gry.
I tak wiem, że hq to hq, a DM to DM, gram W FPS od pierwszegi MoHa i CoDa, ale im nowsze wersje tym gra łatwiejsza. Za niedługo "samo się będzie grało", jak wysyłasz śmigłowiec który najebie 50% punktów drużyny... żenua.
Zgłoś
demz 2013-03-27, 15:46
Nie wiem co bardziej żałosne - nowi gracze, którzy "walczą" jak panowie na początku filmiku, czy goście którzy w nic innego nie grają (albo nic innego nawet nie robią...) tylko napieprzają w BF dzień i noc. Moim zdaniem to drugie. Chciałbym tych pro gamerów sprawdzić na polu do paintballa.

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
lordnexo 2013-03-27, 17:16
@ salv W większości masz rację, ale niestety w BO2 masz również tryby ligowe a dzieje się tam dokładnie to samo, zero zasad, czy drużynowego teamplaya sama walka na fragi...
Zgłoś
KMD 2013-03-27, 22:44
kurwa miałem kupić grę, ale nie ma jej na płycie
to po chuj kupowałem napęd za 70zł, jak wszystko jest do ściągnięcia?

chuj im w dupe, neta mam 50kb/s download

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
losmen 2013-03-28, 23:52
a ja tam popierdalam w killzona i też jest zabawnie.pozdr
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów