📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
HAL9000/2 napisał/a:
Lepsza chińska zupka z paróweczką? No to żryj to!szczerze? DNO
Dla FoodEmperora duże zimne piwo, bo to jest naprawdę porządna kuchnia dla facetów. Podkreślam: DLA FACETÓW
Dla FoodEmperora duże zimne piwo, bo to jest naprawdę porządna kuchnia dla facetów. Podkreślam: DLA FACETÓW
odezwał się samiec alfa z sporą nadwagą...
HAL9000/2 napisał/a:
odezwał się samiec alfa z sporą nadwagą...
Nie ukrywam, że lubię dobrze zjeść i popić zimnym piwem. To nic złego lubić dobrą kuchnię i umieć gotować
Siedź sobie tam dalej, klikaj w klawiaturkę swoimi paróweczkami i szczekaj, a ja dalej będę wpierdalał kurczaka dla chytrych kutasów.
...chyba że jesteś wege - a to wtedy szanuję!!!
PS Polecam "holenderski naleśnik dla leniwych i skąpych pitoków bez ambicji" - idealny dla Ciebie
Nie obchodzi mnie co wpierdalasz. Żryj nawet skoro Ci smakuje. Smacznego gónojadzie
Gówniarstwo pewnie jest wniebowzięte filmem z masą wulgaryzmów, stąd ta podnieta fudimperorem. Niemniej - nie jest to materiał na Sadistica, i nie jest to jutuber dla dojrzałych widzów. A teraz jazda dzieciarnio, przypierdalać się do moich spolszczeń anglicyzmów.
przerzuciłem się na kanał "kocham gotować" gdzie też widać pasję, a prowadzi go nasz rodak.
Widzę że od czasu sławetnego flamu z PL trochę mu oglądalność spada.
przerzuciłem się na kanał "kocham gotować" gdzie też widać pasję, a prowadzi go nasz rodak.
Jeśli to gówno wejdzie na główną to kurwa wrzucam fotkę swojego gówna...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Mało ci tego, co wrzucasz codziennie na poczekalnie?
P.S. To tylko żart, nie gniewaj się.
Dużo z Twojego materiału to wartościowe posty.
Pozdrawiam.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Jakiś kolejny debil uchodzący za gwiazdkę na Youtubie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów