Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
,,thanks for coming,, , no to niech sie nie dziwia , jak spoleczenstwo daje sie dymac przez czarnuchow to bedzie dymane. Za to Polske szanuje , za nasze zasady spoleczne , nikt na nasze podworko nie wejdzie ze swoimi przekonaniami. Jestesmy jacy jestesmy od lat 80-90' troche sie zmienilo ale mysle ze dalej gdzies ukryta werwa do selekcji przyjezdnych jest.
Niestety trochę jesteś w błędzie. Jesteśmy od wewnątrz rozpieprzani przez wielkie nosy. Wystarczy spojrzeć na tak zwane wolne media.
Ja na szczęście jestem starej daty, więc niereformowalny i pierdolę netflixa, pejsbuka i płacę gotówką.
Już nawet na sadolu pojawili się miłośnicy czarnych knag i lpgt.
,,thanks for coming,, , no to niech sie nie dziwia , jak spoleczenstwo daje sie dymac przez czarnuchow to bedzie dymane. Za to Polske szanuje , za nasze zasady spoleczne , nikt na nasze podworko nie wejdzie ze swoimi przekonaniami. Jestesmy jacy jestesmy od lat 80-90' troche sie zmienilo ale mysle ze dalej gdzies ukryta werwa do selekcji przyjezdnych jest.
Przecież u nas jest to samo tyle, że nie w takiej skali i nie tak oficjalnie. Jakoś coraz częściej widuję smoluchów na ulicach się bujają w kolorowych ciuszkach, o porach w których większość pracuje. Już o ukraińskim nie wspomnę- coraz rzadziej polski słychać na mieście. Myślicie, że im zależy na rozwoju naszej gospodarki? Ukry kładą na nas lachę z resztą nawet czuć to po ostatnich wypowiedziach ukrowego msz. Traktują nas jak rywala. A chuj długo można by się produkować ale dziś zakładam foliową czapeczkę i odpalam tvp. ( dla jasnosci WSZYSTKIE media równie mocno walący ściek płynący z odbiorników)
Niestety trochę jesteś w błędzie. Jesteśmy od wewnątrz rozpieprzani przez wielkie nosy. Wystarczy spojrzeć na tak zwane wolne media.
Ja na szczęście jestem starej daty, więc niereformowalny i pierdolę netflixa, pejsbuka i płacę gotówką.
Już nawet na sadolu pojawili się miłośnicy czarnych knag i lpgt.
W bledzie z czym? Polska to najbardziej bezpieczny kraj w Europie , poza Szwajcaria. Oprocz lbow sie napierdalajacych pod zabka o 3 w nocy niema u nas mowy o terroryzmie , oczywiscie gruby zorganizowane sa , i beda jak wszedzie.
W bledzie z czym? Polska to najbardziej bezpieczny kraj w Europie , poza Szwajcaria. Oprocz lbow sie napierdalajacych pod zabka o 3 w nocy niema u nas mowy o terroryzmie , oczywiscie gruby zorganizowane sa , i beda jak wszedzie.
Stare, ale do tego zmierzamy.
Mieszkam w Warszawie, więc widzę co się tu odpierdala. Podejrzewam, że policja już nie ogarnia tematu i jest blokada informacji, więc wydawać się może, że jest ok.
o 3 w nocy niema
Niema to jest taka, która nie mówi.
Szkołę na Kasprowym miałeś?
;>
Stare, ale do tego zmierzamy.
Mieszkam w Warszawie, więc widzę co się tu odpierdala. Podejrzewam, że policja już nie ogarnia tematu i jest blokada informacji, więc wydawać się może, że jest ok.
Tam u was w Warszawce to PO rządzi czy w błędzie jestem.
Już widzę co będzie jak dojdą do władzy
W Kalifornii też wybierali tych nowoczesnych, a teraz wytrzymać we własnym szambie nie dają rady
( dla jasnosci WSZYSTKIE media równie mocno walący ściek płynący z odbiorników)
A ty skąd czerpiesz taką wiedzę? Niech zgadnę, z mediów "alternatywnych" i "niezależnych", prawda? Czyli z ruskich, bo to co napisałeś to czysty przekaz Kremla, choć o tym na pewno nie wiedziałeś. No to już wiesz.
W Kalifornii też wybierali tych nowoczesnych, a teraz wytrzymać we własnym szambie nie dają rady
Oświeceni sadole serwują nam rządową propagandę na gorąco, każdego dnia, bez przerwy.
A wiesz kto i ilu Czeczeńców zaprosił do Polski?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów