📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest gatunek motoc🤬y szlachetnie oszlifowanej.
Szlifował: Mistrz Asfalt.
Szlifował: Mistrz Asfalt.

JoSeed napisał/a:
Aż szkoda tych maszyn... 😔
dzięki tym maszynom Pani Selekcja Naturalna załatwia motocipiarzy i mamy co oglądać

Cezzar napisał/a:
dzięki tym maszynom Pani Selekcja Naturalna załatwia motocipiarzy i mamy co oglądać
Aleeee motocykle są takie piękne... aż mnie w tyłku drze, że takie niedojdy ich używają... :/
To jest Magik, a raczej Magikówna 🤩
JoSeed napisał/a:
Aleeee motocykle są takie piękne... aż mnie w tyłku drze, że takie niedojdy ich używają... :/
To jest Magik, a raczej Magikówna 🤩
aż mi stanął

Licznik na moturze przekroczył 100km więc musiał się wyj🤬. Taka tradycja
Cezzar napisał/a:
aż mi stanął czas zostać motocipą haha mam nadzieję, że wyląduję na sadolu jak sobie rozwale swój głupi łeb i będziecie mieli zabawę xD
to facet.
KozłaStopa napisał/a:
Że Joseed?
Gdyby to był(a) Faith Seed, to nie byłoby wątpliwości.
Cezzar napisał/a:
W roku 23 śmierć znalazło na drodze 158 motocipek
W tym samym czasie 1732 kierowców aut znalazło się w piachu.
Tym samym,motocyklistów w PL jest prawie 2 miliony a aut zarejestrowanych (osobowe i ciężarowe,busy,autobusy) 31 milionów.
Procent z tego należy policzyć ....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie