Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1. Mafia ruska go dorwała, rozebrała, wywaliła w mieście grożąc ,że mu wybiją rodzinę jak nie spłaci długu do końca dnia. Gościu wpadł w panikę postradał zmysły.
2. Gościu odgania się od niewidzialnych zmutowanych much które zalęgły mu się w brzuchu i wylatują przez usta.
3. Gościu zaspał do pracy. W efekcie żeby zaoszczędzić czasu postanowił wziąć prysznic w drodze. Widać ,że pluje sobie na rękę i myje włosy, a na końcu chce się wbić do taksówki żeby ten go szybko podwiózł do pracy. Bezduszny taksówkarz go nie wpuszcza.
4. Gościu to kochanek który został przyłapany na gorącym uczynku. Widać ,że się ogląda za siebie żeby zobaczyć czy nikt go nie goni. Ciągle drapie się po głowie i zatyka w szoku usta mówiąc do siebie "Szto ja narobilem sabaka"
5. Popierdoliło go zdrowo!
Mam kilka hipotez:
1. Mafia ruska go dorwała, rozebrała, wywaliła w mieście grożąc ,że mu wybiją rodzinę jak nie spłaci długu do końca dnia. Gościu wpadł w panikę postradał zmysły.
2. Gościu odgania się od niewidzialnych zmutowanych much które zalęgły mu się w brzuchu i wylatują przez usta.
3. Gościu zaspał do pracy. W efekcie żeby zaoszczędzić czasu postanowił wziąć prysznic w drodze. Widać ,że pluje sobie na rękę i myje włosy, a na końcu chce się wbić do taksówki żeby ten go szybko podwiózł do pracy. Bezduszny taksówkarz go nie wpuszcza.
Ja mam jedną. Do kuchni mości miła kochana
4. Gościu to kochanek który został przyłapany na gorącym uczynku. Widać ,że się ogląda za siebie żeby zobaczyć czy nikt go nie goni. Ciągle drapie się po głowie i zatyka w szoku usta mówiąc do siebie "Szto ja narobilem sabaka"
5. Popierdoliło go zdrowo!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów