18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bul_od_bytu 2023-07-10, 11:04 1
Negroid wyczuł dużą ilość talonów na żarcie dlatego tak szarpał. Gdyby szympans tyle energii włożył w pracę co w napady...
Zgłoś
Mpp2007 2023-07-10, 11:51 1
Gdyba tą energię włożył w uczciwa prace, byłby całkiem zamożny
Zgłoś
Sm_Jaca 2023-07-10, 17:08
lokal.szczecin napisał/a:

twarda baba, przypomina mi moja ex, tez duzo potrafiła zniesc.

Spoko ziomuś.
Staram się aby o Tobie nie zapomniała!
Zgłoś
kubol 2023-07-10, 18:14 1
Zero pomocy od kogokolwiek, niemozliwe, ze nikt nie widzial. Przeciez to jest miod na oczy tych malp
Zgłoś
skurwyvij 2023-07-10, 20:25
Sm_Jaca napisał/a:

Spoko ziomuś.
Staram się aby o Tobie nie zapomniała!

za takie komentarze kocham ten portal
Zgłoś
Juzwa 2023-07-10, 21:17 2
krzylo napisał/a:

Nie wiem, czy to sarkazm, czy Ty tak na powaznie. Pis ma tyle wspolnego z prawica, co dziwka z cnota. Wpuszczaja teraz wszystkich, jak leci. W statystykach jestesmy chyba pierwsi w UE i nie chodzi o ukrow.

Jakoś nie widać tego na ulicach.
Zgłoś
Cyfra1 2023-07-10, 21:18
I jak takiego czarnego.syfa na łonie tej ziemi nie odstrzelić noz korwa.twoja mac najlepiej z takiej śrutówki tak że tego co za.czarne gówno ja pierdole
Zgłoś
krzylo napisał/a:

Nie wiem, czy to sarkazm, czy Ty tak na powaznie. Pis ma tyle wspolnego z prawica, co dziwka z cnota. Wpuszczaja teraz wszystkich, jak leci. W statystykach jestesmy chyba pierwsi w UE i nie chodzi o ukrow.

Jakie jest źródło twoich informacji?
Zgłoś
slupczanin 2023-07-10, 22:40
Szarpie jak jehowy klamkę
Zgłoś
NosaczPL 2023-07-11, 17:25 2
Pan_Cernik napisał/a:

Widzę żeś upośledzony więc postaram się to prosto napisać.
Jest duża różnica pomiędzy uchodźcą, nielegalnym imigrantem a imigrantem.
- imigrant zostaje legalnie zaproszony do danego kraju przez państwo, bądź rodzinę, która ma obowiązek zapewnić mu utrzymanie. I może wtedy starać się o pozwolenie na pobyt oraz pracę.
- nielegalny imigrant ucieka ze swojego kraju ze względów ekonomicznych, i bardzo często pracuje i przebywa na terenie innego kraju "na czarno".
- uchodźca ucieka se swojego kraju ze względów bezpieczeństwa. Z tym że, zgodnie z obowiązującymi przepisami o status uchodźcy można się ubiegać w PIERWSZYM!! bezpiecznym kraju, a nie wybierać sobie kraj docelowy jak z menu w maku.
W chwili kiedy osoba starająca się o azyl opuści kraj uznawany za bezpieczny, po to żeby dostać azyl w innym bogatszym państwie, staje się już nie uchodźcą tylko nielegalnym imigrantem.
Obecnie w Europie uchodźców mamy tylko wojennych z Ukrainy i ewentualnie politycznych z Białorusi oraz Rosji. Dlatego że tylko z tymi państwami, uznawanymi za niebezpieczne, Europa bezpośrednio graniczy. Reszta, którzy przybywają przez Morze Śródziemne bądź z Turcji przez Grecję to zwykli nielegalni imigranci.
Teraz do sedna sprawy.
Od dekad nasi rodacy emigrują zarobkowo po całym prawie świecie. Z tym że w obecnych czasach mniejszy jest odsetek Polaków, który przebywają i pracują za granicą nielegalnie, tak jak to było zanim UE otworzyła w pełni rynki pracy dla Polaków.
W Europie Zachodniej imigranci z reguły wykonują te prace, które są mniej opłacalne dla tubylców.
W Polsce, dzięki PiS, stale zmniejsza się przepaść zarobkowa z bogatszymi krajami Europy. Co ma też ten negatywny skutek, że stajemy się państwem coraz bardziej atrakcyjnym dla imigrantów zarobkowych.
A skoro obecne pokolenie mieiniasów ma wszystko lewe, zarówno łapy do pracy jak i skrzywienie umysłowe, więc nic dziwnego że musimy szukać siły roboczej poza granicami Polski.
Nie ma w Europie kraju rozwijającego się, który w większym bądź mniejszym stopniu nie korzystał z imigrantów jako siły roboczej. Z tym że jest różnica, pomiędzy tym czy tych imigrantów Państwo kontroluje czy nie.
Dlatego Polska ZAPRASZA!! imigrantów do pracy w Polsce. A nie że pozwala na to żeby po Polsce szwendali się nielegalni imigranci.

nie tłumacz dla lewaków bo i tego co napisałeś nie zrozumieją bo oni mają ptasie mózgi !
Zgłoś
~Sgs 2023-07-13, 19:38
zastanawiam sie czemu doszedl do wniosku, ze lepiej poczekac z kradzieza torebki az ja zalozy na siebie zamiast zwinąć jak była na ladzie....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem