Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
dżonyłojlker 2024-10-30, 22:37 7
Na pusto zawsze się udawało, bljat

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
małpa-bez-banana 2024-10-30, 23:57
Kacap drift
Zgłoś
Don_cziczi 2024-10-31, 1:35
Kierownik zapomniał że ma tekturową kabine
Zgłoś
Jaten 2024-10-31, 7:35
@Don_cziczi: raczej, że żelastwo luzem na pace
Zgłoś
JanJankowski 2024-10-31, 7:47
Zapierdalał bo chciał pogonić ciepły towar u Żyda, a tu taki pech
Zgłoś
smc 2024-10-31, 8:23 1
Kotlet z psa.

Pomielony razem z budą...
Zgłoś
ksero 2024-10-31, 9:53
Zapewne popsuły się hamulce, czemu chociaż pasażer nie wyskoczył z pojazdu próbując się ratowiać, bo dużej wyobraźni nie trzeba mieć aby wiedzieć jak to się skończy.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-10-31, 12:53
ksero napisał/a:

Zapewne popsuły się hamulce, czemu chociaż pasażer nie wyskoczył z pojazdu próbując się ratowiać, bo dużej wyobraźni nie trzeba mieć aby wiedzieć jak to się skończy.

Też się nad tym zastanawiałem. Może dlatego, że te ciężarówki sprawiają, na pierwszy rzut oka, wrażenie, że są pancerne. Natomiast fizyka robi swoje.
Zastanawiałem się czy mogliby może spróbować pokierować ją pod górę, ale chyba za stromo tam było. Może trzeba było położyć ją na boku?

Chuj wie, łatwo oceniać z perspektywy internetowego znawcy.
Zgłoś
ksero 2024-10-31, 12:56 4
Szary_Jeleń napisał/a:

Też się nad tym zastanawiałem. Może dlatego, że te ciężarówki sprawiają, na pierwszy rzut oka, wrażenie, że są pancerne. Natomiast fizyka robi swoje.
Zastanawiałem się czy mogliby może spróbować pokierować ją pod górę, ale chyba za stromo tam było. Może trzeba było położyć ją na boku?

Możliwe, że masz racje, ciężarówka daje złudne poczucie bezpieczeństwa, jestem wysoko, w masywnym samochodzie, co może się mi tutaj stać? Nawet z perspektywy samego filmu nie wygląda to tragicznie dla ciężarówki, dopiero zdjęcia pokazują jaka tam mielonka się wydarzyła.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-10-31, 13:19
ksero napisał/a:

Możliwe, że masz racje, ciężarówka daje złudne poczucie bezpieczeństwa, jestem wysoko, w masywnym samochodzie, co może się mi tutaj stać? Nawet z perspektywy samego filmu nie wygląda to tragicznie dla ciężarówki, dopiero zdjęcia pokazują jaka tam mielonka się wydarzyła.

Powinni wstawiać klatki bezpieczeństwa, tak jak mają załogi w WRC, tylko skalą w górę nieco.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-31, 13:24
Rozładował? Rozładował. Na chuj drążyć i czepiać się szczegółów.
Zgłoś
bemol 2024-10-31, 15:33 4
Szary_Jeleń napisał/a:

Nie tylko mógł, a raczej powinien. Na stromych drogach robi się specjalnie takie miejsca do hamowania w razie awarii hamulców. Wystarczy, żeby pojechał prosto i przywalił dalej gdzieś w górę tego piachu to by wyszedł bez szwanku. No ale to nie pierwszy raz kiedy kitaj nie podumał. Patrząc na te wszystkie filmiki jak próbują zatrzymać ciężarówki własnym ciałem to oni chyba myślą, że one są zrobione z helu.
Zgłoś
blackburn 2024-10-31, 21:51 1
bemol napisał/a:

Nie tylko mógł, a raczej powinien. Na stromych drogach robi się specjalnie takie miejsca do hamowania w razie awarii hamulców. Wystarczy, żeby pojechał prosto i przywalił dalej gdzieś w górę tego piachu to by wyszedł bez szwanku. No ale to nie pierwszy raz kiedy kitaj nie podumał. Patrząc na te wszystkie filmiki jak próbują zatrzymać ciężarówki własnym ciałem to oni chyba myślą, że one są zrobione z helu.

Tylko na czym polega awaria hamulcy w ciężarówce? Chyba tylko na ich przegrzaniu, wypadnięciu klockow, urwania się tarcz. Przecież ciężarówka ma hamulce pneumatyczne działające na odwrotnej zasadzie niż hydrauliczne w samochidach. Tam brak ciśnienia w układzie powoduje ich zablokowanie....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów