Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wystarczy że ktoś przekroczy prędkość, bądź jedzie niepewnie i już życzliwy kierowca jadący za nim zadzwoni na policję,
W Polsce też, już mnie raz haltowali bo ktoś zadzownił że najebany jade... A ja omijałem po prostu dziury
hehe chciałbym tam mieszkać w norwegi, życie na zasiłkach lepsze niż w polsce zapierdalając 8 godzin dziennie
Tak, brawo, twoj tok myslenia jest swietny. Dzieki takim jak Ty jestesmy porownywani na zachodzie do muslimow czy cyganow. Nawet, jesli te slowa były ironia ze wzgledu na drugą czesc zdania o kałachu, to i tak uwazam, ze hipokryzja jest ci dobrze znanym pojeciem.
No nie!!! SZOK wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i strony są numerowane jak należy. Wreszcie po paru dniach moge przeglądac sadistica tam gdzie skonczyłem. BRAWO
No nie!!! SZOK to jest od kilku tygodni
Widac znak zakaz ruchu pojazdow samochodowych i motocykli i pewnie dlatego chcieli go zatrzymac.
Tak kurwa i ustawili znak w połowie drogi
Tak, brawo, twoj tok myslenia jest swietny. Dzieki takim jak Ty jestesmy porownywani na zachodzie do muslimow czy cyganow. Nawet, jesli te slowa były ironia ze wzgledu na drugą czesc zdania o kałachu, to i tak uwazam, ze hipokryzja jest ci dobrze znanym pojeciem.
Mylisz się, to dzięki temu ża nasze państwo jest biedne musimy wyjeżdzać do roboty, a że wyjeżdzamy tam do roboty to nas muszą postrzegać za gorszych
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów