Brakuje im jeszcze pączków
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zapewne stali obok blokowiska zamieszkałego przez ciapatych i mieli zajebistego cykora.
brawurowa akcja !!!
i czego sie spodziewali? Jeden miał tylko na kamizelce napis policja, ale akurat ten który zatrzymywał go zasłonił, żadnego lizaka, co oni myślą, że ktoś sie zatrzyma widząc 3 gości w kamizelkach odblaskowych?
Widac znak zakaz ruchu pojazdow samochodowych i motocykli i pewnie dlatego chcieli go zatrzymac.
No nie!!! SZOK wreszcie ktoś poszedł po rozum do głowy i strony są numerowane jak należy. Wreszcie po paru dniach moge przeglądac sadistica tam gdzie skonczyłem. BRAWO
Poklepał go po masce jak dziwkę po dupie na dowidzenia
hehe chciałbym tam mieszkać w norwegi, życie na zasiłkach lepsze niż w polsce zapierdalając 8 godzin dziennie i co jakiś czas można ponapierdalać do ludzi z kałacha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów