Dla zainteresowanych dyskusja w studiu Polsatu Winnickiego z Czarzastym:
/watch?v=CuzcWq63Z6g
Oraz Bronisław Wildstein:
/watch?v=qXlTx3IRYs4
Widzę średnia wieku pryszczatych narodowców w okolicach 22 latek. Faktycznie bardzo się nacierpieliście za poprzedniego ustroju. W większości jesteście potomkami wiejskich fornali, których dopiero "komuna" nauczyła czytać, ściągać gumiaki na noc i wysłała do miasta. Oczywiście zaraz mi tu jeden z drugim wyskoczy, że oni to nie. Sami potomkowie Sejmu Wielkiego, przedwojennej Endecji i bogatego mieszczaństwa.
Do umiejętności niepostrzegania świata jedynie w kategoriach czarno-białych trzeba jednak dorosnąć. W moim pokoleniu również było kilku narodowców. Dzisiaj śmieją się ze swoich poglądów i skupiają się na utrzymaniu rodziny. Wniosek - zacznijcie się w końcu zainteresować kobietami a nie sznurowaniem obcisłych bucików ortopedycznych i rozliczaniem spraw o których macie kurewsko zielone pojęcie.
Co za bieda umysłowa. No, ale po typach w koszulkach bandyckich NSZ nie można się spodziewać niczego dobrego. Jaruzelskiemu te akcje zwisają, to żołnierz, który walczył z twardzielami, a tu Go gimby oszalałe z nienawiści chcą straszyć.
Widzę średnia wieku pryszczatych narodowców w okolicach 22 latek. Faktycznie bardzo się nacierpieliście za poprzedniego ustroju. W większości jesteście potomkami wiejskich fornali, których dopiero "komuna" nauczyła czytać, ściągać gumiaki na noc i wysłała do miasta. Oczywiście zaraz mi tu jeden z drugim wyskoczy, że oni to nie. Sami potomkowie Sejmu Wielkiego, przedwojennej Endecji i bogatego mieszczaństwa.
Do umiejętności niepostrzegania świata jedynie w kategoriach czarno-białych trzeba jednak dorosnąć. W moim pokoleniu również było kilku narodowców. Dzisiaj śmieją się ze swoich poglądów i skupiają się na utrzymaniu rodziny. Wniosek - zacznijcie się w końcu zainteresować kobietami a nie sznurowaniem obcisłych bucików ortopedycznych i rozliczaniem spraw o których macie kurewsko zielone pojęcie.
Ale faszystowska dzicz! Najbardziej śmieszą mnie te ich "piosenki" do melodii Guantanamera, lub Pet Shop Boys - Go west.
Na szczęście takie rzeczy możecie powiedzieć anonimowo na forum, bo każdy z was obsrałby się na samą myśl o podejściu do "narodowców" i powiedzenia im tego. Nienawidzicie ich, bo kojarzycie ich z dresiarzami, którzy posyłają wam swoje posępne spojrzenia, bo wiedzą że takie pizdy życiowe zaraz się obsrają.
W cywilizowanym świecie nie ma prawa silniejszego, tylko liczy się intelekt i argumenty. Dlatego właśnie ciężko jest ci to pojąć, a twoi koledzy "narodowcy" potrafią tylko w grupie drzeć ryje i wymachiwać pięściami. W pojedynkę, są takimi samymi napinaczami, jak ty, czyli typowymi internetowymi krzykaczami.
Dlatego nikt nie chce z wami nawet dyskutować - bo nie macie żadnych argumentów, a intelektualnie myśli za was szechter. Mózgu starsza wam do chodzenia na parady pedałów.
Dlatego nikt nie chce z wami nawet dyskutować - bo nie macie żadnych argumentów, a intelektualnie myśli za was szechter. Mózgu starsza wam do chodzenia na parady pedałów.
Zaskakujący argument - brak chęci do dyskusji z odgórnym założeniem, że potencjalny interlokutor nie ma argumentów! Sam taki błyskotliwy jesteś, czy jakiś świętojebliwy narodowiec to wymyślił? Ja nie jestem spolaryzowany, ani w lewo, ani w prawo. Na parady równości nie chodzę. Jestem poprostu patriotą i widzę, jak na plecach takich idiotów jak ty robią wystrzałowe kariery wichrzyciele pokroju Winnickiego.