Dla zainteresowanych dyskusja w studiu Polsatu Winnickiego z Czarzastym:
/watch?v=CuzcWq63Z6g
Oraz Bronisław Wildstein:
/watch?v=qXlTx3IRYs4
Ale ja wcale nie muszę z nimi dyskutować. Mam nad nimi przewagę wynikającą choćby z faktu, iż jestem samodzielny finansowo. Ciekawe, ilu z nich ma pracę, żonę i stabilne źródło utrzymania (ochroniarz w Rossmanie pod to nie podchodzi).
A narodowców się nie boję. Nie chodzę do miejsc, gdzie mogę ich spotkać. A raczej to oni nie przychodzą do miejsc, w których bywam, gdyż zwyczajnie ich na to nie stać. Nie boję się również, że przejmą kiedyś władzę (to jakieś totalne political fiction, prędzej uwierzę w przejęcie władzy przez ludzi-jaszczury). Ewentualnie w każdej chwili mogę przenieść się do innego kraju UE.
Pierdolić bez sensu może każdy. Jeżeli mówisz że Winnicki jest wichrzycielem, to to uargumentuj. Biografia Winnickiego/Bosaka/Zawiszy jest na pewno bardziej "czysta" niż wszystkich posłów w sejmie.
ma 27 lat, ale jest dopiero na III roku politologii.
Typowy lewak oprócz braku inteligencji charakteryzuje się także strasznym nieudacznictwem...Taki oto typowy lewak nie ma szans w starciu z typowym prawicowcem w praktycznie żadnej konkurencji życiowej....
Nie pierdol mi więc waćpanie że jesteś samodzielny finansowo bo to żaden argument.
Co za bieda umysłowa. No, ale po typach w koszulkach bandyckich NSZ nie można się spodziewać niczego dobrego. Jaruzelskiemu te akcje zwisają, to żołnierz, który walczył z twardzielami, a tu Go gimby oszalałe z nienawiści chcą straszyć.
Faktycznie, ratował ich zabieraniem z domów na miesiące, nie dając żadnych znaków rodzinie. Oto dzisiejszy bohater lewicy.