📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Plecak tej dziewczynki na początku... co on, ma raka, że ma tyle guzów?
Nieważne jakie wykonanie, ważny szczytny cel i przekaz tego filmu.
Szkoda tylko, że nawet gdyby założył odblask na rękę tak jak ta dziewczyna to i tak by go zasłonił tułowiem gmyrając przy komórce. Generalnie uważam, że piesi po jezdni/poboczu powinni mieć obowiązek chodzenia po zmroku w KAMIZELKACH ODBLASKOWYCH, a nie jakiś tam malutki odblask w jednym miejscu i myślą że ich widać.
Jaaa pierdole co tutaj policja robi Chodź w sumie pasują do sadistica
- Oto ten pokemon.
- Jak się nazywa?
- To Pikachu, co ty kurwa głównego pokomona nie znasz? W piwnicy mieszkasz? Spierdalaj!.
- Jak się nazywa?
- To Pikachu, co ty kurwa głównego pokomona nie znasz? W piwnicy mieszkasz? Spierdalaj!.
Mnie pierwsze co uderzyło w tym filmie, to fakt że takie małe dzieciaki same zapierdalają z buta po ciemku przez jakieś wygwizdowo, a matka to wcale nie żadna menelka ani styrana sprzątaczka na trzeciej zmianie tylko zadbana milfetka, która zamiast czekać w suviku pod szkołą, ze stoickim spokojem miesza zupę w swojej nowoczesnej kuchni.
mp0011 napisał/a:
To się nie trzyma kupy. Albo widziałeś odblaski, albo go nie widziałeś.
Widziałem 2 punkciki tuz nad asfaltem, nie skojarzyłem że to rowerzysta, dopiero z bliska jak go reflektory doświetliły, to się połapałem, że to odblaski pedałów.
swoją drogą właśnie zobaczyłem, że mu się awaryjne włączyły, od hamowania, nie prawy kierunek.
Wielu leży w grobach bo myśleli, że jeśli oni widzą samochód, to kierowca też ich widzi.
Nie ma dnia, kiedy w drodze do pracy nie mijam rowerzysty, który nie ma najmniejszego odblasku, o lampce nie wspominając. Ludzie wolą wydać 20zł na jakieś duperele niż zainwestować w swoje bezpieczeństwo i kupić ten zasrany komplet lampek do roweru. Zdarzyło się nawet, że jakaś ledwo trzymająca pion kobieta jechała poboczem pod prąd, no bo przecież pieszy idzie lewym poboczem, to czemu ona też nie może?
Idąc w drugą skrajność, to strasznie denerwują pedaliści, którzy mają lampki o dużej mocy (które nie oświetlają samej jezdni, ale też "walą po oczach", które w połączeniu z efektem stroboskopowym powodują rozkojarzenie u kierowcy - mimowolnie skupia się na tym migającym, denerwującym punkcie, przez co doznaje olśnienia.
Nie ma dnia, kiedy w drodze do pracy nie mijam rowerzysty, który nie ma najmniejszego odblasku, o lampce nie wspominając. Ludzie wolą wydać 20zł na jakieś duperele niż zainwestować w swoje bezpieczeństwo i kupić ten zasrany komplet lampek do roweru. Zdarzyło się nawet, że jakaś ledwo trzymająca pion kobieta jechała poboczem pod prąd, no bo przecież pieszy idzie lewym poboczem, to czemu ona też nie może?
Idąc w drugą skrajność, to strasznie denerwują pedaliści, którzy mają lampki o dużej mocy (które nie oświetlają samej jezdni, ale też "walą po oczach", które w połączeniu z efektem stroboskopowym powodują rozkojarzenie u kierowcy - mimowolnie skupia się na tym migającym, denerwującym punkcie, przez co doznaje olśnienia.
acetylosalicylowy napisał/a:
Nieważne jakie wykonanie, ważny szczytny cel i przekaz tego filmu.
Taaa... jak nie ważne Nie pierdol Po minucie od pierdolnięcia kilka zastępów straży pożarnej, policja, oddział ratunkowy, a matka zdążyła dobiegnąć na miejsce, gówniak dalej leżał tak, jak go auto ujebało, nikt mu pomocy nie udzielał, trupa nie przykryli (pewnie jeszcze dychał), tylko słychać było w tle jak maszyny pracują i rozcinają auto, żeby kierowce wydostać.... wykonanie zajebiste, ukazuje jak na prawdę pracują "ratownicy"
kokos_123 napisał/a:
Widziałem 2 punkciki tuz nad asfaltem, nie skojarzyłem że to rowerzysta, dopiero z bliska jak go reflektory doświetliły, to się połapałem, że to odblaski pedałów.
W myśl zasady - nie wiem co to tak świeci, to rozjadę
Ja nie noszę odblasków, bo nie chcę wyglądać jak przygłup.
Wieśniaki tak mają... lezie tą drogą..... bo przecież kurwa.. księdzu na tacę trzeba dać... ale zrzutę na chodnik sobie we wsi zrobić to już chuj.....
W ogóle powinien być zakaz poruszania się pieszych drogą lub poboczem.
Na nagrobku sobie tak każ napisać.
Bo głupota błyszczysz na kilometr... tylko tego z daleka i w nocy nie widać.
A wiesz dlaczego pedalarzu ? czy nie dociera to do ciebie ?
Bo kurwa się rowerem w nocy po DW nie jeździ kurwa patafianie....
Powinien cię rozjebać i pojechać dalej.. fajnie by wyglądało to twoje migające na kolorowo ścierwo...
W ogóle powinien być zakaz poruszania się pieszych drogą lub poboczem.
Cytat:
Ja nie noszę odblasków, bo nie chcę wyglądać jak przygłup.
Na nagrobku sobie tak każ napisać.
Bo głupota błyszczysz na kilometr... tylko tego z daleka i w nocy nie widać.
Cytat:
A tak na poważnie - jechałem ostatnio DW po 18 rowerem, Sporo odblasków + mocna tylna lampka (mogę w jej świetle czytać tablice z nazwami miejscowości pół kilometra za mną, odblaski słupków jeszcze dalej) a i tak TIR hamował awaryjnie metr ode mnie. (Uskoczyłem do rowu, więc na materiał na Harda musicie jeszcze poczekać). Prosta droga, brak pobocza.
A wiesz dlaczego pedalarzu ? czy nie dociera to do ciebie ?
Bo kurwa się rowerem w nocy po DW nie jeździ kurwa patafianie....
Powinien cię rozjebać i pojechać dalej.. fajnie by wyglądało to twoje migające na kolorowo ścierwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów