Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TytanowyRosomak 2017-10-31, 12:55 3
Ten odgłos pierdolnięcia Jakby w bongosa zapierdolił
Zgłoś
Darex 2017-10-31, 12:58 40
Fake, jak można pytać jak nazywa się Pikachu
Zgłoś
Noside 2017-10-31, 12:59 10
Faktycznie jakiś sadysta to robił. Te dialogi, ten kierunkowskaz na łuku..
Zgłoś
Bielecki 2017-10-31, 13:00 61
Gdzie ona chce się dodzwonić?
Zgłoś
Halman 2017-10-31, 13:01
Adam Aljovich
Zgłoś
b0r000 2017-10-31, 13:04 6
Co do wykonania to się powstrzymam od komentarza
Ale przekaz zrozumiały
Pamiętam jak kiedyś wracałem z Przystanku Woodstock po 20 kilku idących zauważyłem dopiero kilka metrów przed maską (czarne ciuchy) ale jedni pomyśleli i mieli włączoną latarkę w telefonie i ten mały świecący punkt już powodował że wiem ze ktoś tam idzie.
Zgłoś
nowynick 2017-10-31, 13:07 1
akcja spoko, ale ten spot jest po prostu tak chujowy, że bardziej się spierdolić nie dało I ten kurwa drewniany dialog:
-podobno złapałeś pokemona pokażesz mi? Fajny jak się nazywa?
-pikachu...

@ramzes co to ma wspólnego z tą nawaloną ruską pielęgniarką , że dubla zgłosiłeś?
Zgłoś
k................s 2017-10-31, 13:18
nowynick napisał/a:

akcja spoko, ale ten spot jest po prostu tak chujowy, że bardziej się spierdolić nie dało I ten kurwa drewniany dialog:
-podobno złapałeś pokemona pokażesz mi? Fajny jak się nazywa?
-pikachu...

@ramzes co to ma wspólnego z tą nawaloną ruską pielęgniarką , że dubla zgłosiłeś?

Akcja potrzebna, ale w chuj źle zrobiona. Sam byłem raz po jednej stronie wiele lat temu, potem po drugiej wielokrotnie, choć udawało mi się uniknąć najgorszego.

Ramzes pewnie sprawdza czujność Velture :
Zgłoś
kokos_123 2017-10-31, 13:21 2
Najlepsze jest to, że jedno dziecko miało odblaski, tylko przymocowane w niewidocznym miejscu...
Jezu ten film ma tylko 3 minuty, jakim cudem udało im się tyle rzeczy spierdolić, np gość włącza kierunek lewy, a świeci się prawy!? (inna sprawa to czemu włącza ale mniejsza)

Swoją drogą raz jechałem busem (jako pasażer, na szybie), droga nieoświetlona poza miastem, nagle w oddali widzę 2 punkciki co się ruszają góra dół, góra dół. Kierowca nagle odbija w prawo, okazało się że to rowerzysta, a te punkciki to odblaski od pedałów, chłopa by o mało co nie zabił, kompletnie go widać nie było nawet z 5 metrów (oczywiście cały na czarno ubrany).
Zgłoś
2................7 2017-10-31, 14:28
krzyks czy ty znowu zacząłeś pić ? bo jakoś inaczej piszesz tak jakby nie ty
Zgłoś
mp0011 2017-10-31, 15:07 2
kokos_123 napisał/a:

...nagle w oddali widzę 2 punkciki co się ruszają góra dół, góra dół. (...) kompletnie go widać nie było nawet z 5 metrów

To się nie trzyma kupy. Albo widziałeś odblaski, albo go nie widziałeś.

A tak na poważnie - jechałem ostatnio DW po 18 rowerem, Sporo odblasków + mocna tylna lampka (mogę w jej świetle czytać tablice z nazwami miejscowości pół kilometra za mną, odblaski słupków jeszcze dalej) a i tak TIR hamował awaryjnie metr ode mnie. (Uskoczyłem do rowu, więc na materiał na Harda musicie jeszcze poczekać). Prosta droga, brak pobocza.

Dlatego uważam, że takie akcje służą jedynie daniu pretekstu kierowcy, który takiego pieszego potrąci.
Od odblasków sporo ważniejsze jest poruszanie się właściwą stroną, a odblask i tak staje się niewidoczny gdy zza pieszego jedzie cokolwiek i oślepia kierowcę. Niestety, pieszy wtedy myśli że jest widoczny, co daje mu złudne poczucie bezpieczeństwa.

A w razie potrącenia, starczy wyjebać odblaski i udawać, że pieszy ich nie miał...
Zgłoś
JohnMadafaka 2017-10-31, 15:31 37
Najlepsza jest parabola lotu
Zgłoś
biala20 2017-10-31, 15:35 2
Kurwa, to był seba! Wszystko w porządku!
Zgłoś
Kocur28 2017-10-31, 15:44 1
Przynajmniej nie będzie musiała tyrać z obiadkami w kuchni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem