Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bakburta [niem. < ang.],
portburta,
żegl. lewa burta statku wodnego;
nazwa pochodzi sprzed XIII w., gdy wiosło sterowe było zamocowane na prawej burcie, a sternik był odwrócony do lewej burty tyłem (ang. back).
W szkole byłeś oczywiście prymasem?
;>
„przestawiony na bakburtę”
bakburta [niem. < ang.],
portburta,
nazwa pochodzi sprzed XIII w., gdy wiosło sterowe było zamocowane na prawej burcie, a sternik był odwrócony do lewej burty tyłem (ang. back).
;>
W szkołę to rzucałeś kamieniami.
Sam sobie wyjaśniłeś - "lewa burta...." . Typ ma przestawiony nos na prawo - ster burta, czyli prawa w stosunku do dziobu czyli przodu.
bakburta [niem. < ang.],
portburta,
;>
Prymatem, wkurwiający wycieruchu.
bakburta [niem. < ang.],
portburta,
;>
Prymusem jełopie pierdoliny bez szkoły
Próbowałeś kiedyś wysunąć troszkę kij z dupy?
Ale dałeś się zrobić. Po coś to pisał
Uszy kalafior, nos sterburta, brwi też zdefasonowane. To jest po to aby znakować tych ynteligentów aby ktoś nie pomylił ich z człowiekiem.
Karykaturalny żydowski kulfon jak sterburta, ale kalafiorów w tym modelu akurat nie zauważyłem, co nie zmienia faktu, że jest brzydki i głupi w chuj jak większość trologdytów imających się mordobiciem, choć zdarzają się wyjątki. Np. taki McGregor... Dobrze się ubiera, potrafi nieźle się tłuc, swego czasu najlepszy zawodnik w UFC, 2 pasy zdobyte, najlepsze zarobki w federacji gdy walczył, do tego zarobki w milionach w prywatnych biznesach, a teraz jeszcze karierę filmową robi i dopiero co zaczął, a już pierdolony wykręca najlepsze wyniki oglądalności. Niektórzy to są w czepku urodzeni...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów