Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
za tą kasę to powinni sobie tam łby urywać a tu nosek pękł - o jej... afera i materiał na sadola...
Jaka kasę? Przeciętny zawodnik MMA zarabia ze 100x mniej niż średniej klasy piłkarz. To raczej piłkarze za taką kasę powinni po mieczu ablo buławie dostać i przynajmniej ze dwóch czy trzech na mecz odejbać
za tą kasę to powinni sobie tam łby urywać a tu nosek pękł - o jej... afera i materiał na sadola...
Dobry materiał, lepszy niż twoje chomiki, weź się lepiej za astrobiologię zamiast pierdolić jak potłuczony w każdym temacie - najwięcej zawsze wiedzą dzieciaczki spędzające całe swoje życie przed komputerem. ,,Nosek pękł" a ciebie by z 2 miesiące wybudzali po takim luju ogłuszaczu
Akurat ty to masz najmniej do powiedzenia, więc że tak napiszę - utkaj pizdę i wracaj do oglądania chomików.
Akurat ty to masz najmniej do powiedzenia, więc że tak napiszę - utkaj pizdę i wracaj do oglądania chomików.
a ty kim jesteś ? ulaną małpą z najtańszym piwem w ręku przed telewizorem oglądający ten show dla ćwierć mózgów? sklej japę jak masz "chonor"
Nie będę wdawał się w dyskusję z jakimś życiowym dzbanem, który musi dowartościować się w internetach. Zostawię tylko to...
w czym rzecz? chciałeś to typa pojechałem... chciałem być dla ciebie w porządku a ale jesteś tym kim już napisałem
Nie będę wdawał się w dyskusję z jakimś życiowym dzbanem, który musi dowartościować się w internetach. Zostawię tylko to...
O kurwa halman jak zebrze o wirtualne piwa. Gosc jest najwiekszym nieudacznikiem jakiego widzialem w necie. Tfu!
Teraz wiadomo, ze ten psychopata ma tutaj wiele kont i daje sobie nimi wirtualne piwa. Mniej niz zero
w czym rzecz? chciałeś to typa pojechałem... chciałem być dla ciebie w porządku a ale jesteś tym kim już napisałem
no to kurwa ostatnie twoje samozaoranie to nic... ale ten screen? huhu az zrobie ci ta przyjemnosc i nic wiecej nie napisze bo z niepelnosprawnych sie nie smieje
pochwal sie chociaz na kogo mieliscie zmowe?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów