A to? sadistic.pl/pryszcze-cysty-pryle-syfy-temat-zbiorczy-vt49969.htm
Nigdy nie zaglądam do jednego tematu dwa razy, więc daruj sobie kierowanie do mnie komentarzy.______________
Musicie uruść żeby to zrozumiećteż tak miałem, po operacji prostowania przegrody i usunięcia polipów, gile z krwią zasychają i utrudniają oddychanie, laryngolog robi przegląd i wpierdala sondę(cienka prosta rureczka ze światełkiem i wizjerem z zoomem) do nosa która drażni ścianki i chce się kurewsko kichać a wtedy szybko trzeba wyjąć sondę żeby nie wbiła się w zatoki albo mózg przy konkretnym kichnięciu. No ale to to chuj, najgorszy ból to wyjmowanie sączków z nosa 2m bandaża w każdej dziurce nosa - kop w jaja to jak ugryzienie komara przy bólu który sprawia wyjmowanie sączków. Ból zrywania strupów zwalił by z nóg nawet rysia z klanu a jak wcześniej koledzy napisali wyjmowanie bandaża przypomina wyciąganie szczypcami mózgu przez kiche.
Miałem kurwa to samo! Mimo zajebistego bólu zajebiście wspominam. Szkoda, że wtedy jeszcze nie miałem tela z aparatem. Sadol byłby bogatszy. A propos... na nowy rok jadłem mielone i żując kawałek zachciało mi się kichnąć. Pech chciał, że połowa zawartości jamy ustanej znalazła się gdzieś na mózgu. Dwa dni wyciągałem te gówno co się okazało wielkości 2złotówki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów