Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proponuję to na harda,to jest kurwa przeokrutne.Nic mnie jeszcze na hardzie nie obrzydziło jak to ścierwo :/
A to? sadistic.pl/pryszcze-cysty-pryle-syfy-temat-zbiorczy-vt49969.htm
też tak miałem, po operacji prostowania przegrody i usunięcia polipów, gile z krwią zasychają i utrudniają oddychanie, laryngolog robi przegląd i wpierdala sondę(cienka prosta rureczka ze światełkiem i wizjerem z zoomem) do nosa która drażni ścianki i chce się kurewsko kichać a wtedy szybko trzeba wyjąć sondę żeby nie wbiła się w zatoki albo mózg przy konkretnym kichnięciu. No ale to to chuj, najgorszy ból to wyjmowanie sączków z nosa 2m bandaża w każdej dziurce nosa - kop w jaja to jak ugryzienie komara przy bólu który sprawia wyjmowanie sączków. Ból zrywania strupów zwalił by z nóg nawet rysia z klanu a jak wcześniej koledzy napisali wyjmowanie bandaża przypomina wyciąganie szczypcami mózgu przez kiche.
Miałem kurwa to samo! Mimo zajebistego bólu zajebiście wspominam. Szkoda, że wtedy jeszcze nie miałem tela z aparatem. Sadol byłby bogatszy. A propos... na nowy rok jadłem mielone i żując kawałek zachciało mi się kichnąć. Pech chciał, że połowa zawartości jamy ustanej znalazła się gdzieś na mózgu. Dwa dni wyciągałem te gówno co się okazało wielkości 2złotówki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów