się zapchał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to nie gile to jego mózg
Ja jestem uzależniony od Afrinu ale tak mi się nie robi
ojapierdoloza! Najwieksza koza świata ... ! Powinni ją odrazu do inkubatora wjebać , pewnie by coś urosło .
Mi na ostrym dyżurze "lekarz" w złamany nos napchał bandaży...
Myślałem że się zesram jak samemu sobie to wyjmowałem , a przykleiło się to ścierwo bardzo głęboko...
Czułem jak bym od mózgu skrzep odklejał, a to się ciągnęło i ciągnęło... generalnie nie polecam łamać nos i jeszcze trafić do "specjalistów"
Myślałem że się zesram jak samemu sobie to wyjmowałem , a przykleiło się to ścierwo bardzo głęboko...
Czułem jak bym od mózgu skrzep odklejał, a to się ciągnęło i ciągnęło... generalnie nie polecam łamać nos i jeszcze trafić do "specjalistów"
Tak to jest jak się włosy w nosie karczuje, potem leci wszystko po kolei, liście, ptaki i inny syf.
a na mój gust koledzy kreskę mu zrobili z gipsu a nie koksu
Ślimaki wpierdalał i ma za swoje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów