📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak im kurwa nie wstyd
3:23 pojawia się coś wielkiego w białym kapeluszu, blond długie włosy i chyba blond wąs. Co to kurwa jest? ja się pytam
Monkey Island się to nazywa, w sensie ta atrakcja
tłuste paskudne małpy
Czorny oklepał własną babę bo niechcący uderzyła jego matka (z wozka elektrycznego).
Ot tyle.
Zaskakujacy jest fakt, ze nikt nie dal mu w ryja, aczkolwiek sie nie dziwie, normalnie ludzie na okolo z dziecmi...
Ot tyle.
Zaskakujacy jest fakt, ze nikt nie dal mu w ryja, aczkolwiek sie nie dziwie, normalnie ludzie na okolo z dziecmi...
Najbardziej to mi dzieciaka szkoda. Co do reszty to dam upust mojemu rasizmowi który w sobie uwielbiam i napiszę: "do gazu z małpami"
Jeden z lepszych filmików ostatnich czasów. Nie wiadomo kto z kim trzyma. Przecież bez białych to oni by się tam wszyscy pozabijali nawzajem.
kolosasz napisał/a:
Oglądem ten filmik, już, już zaczynam cieszyć się, że żyję w zacofanym, katolickim społeczeństwie, które chroni przed zachodnią patologią i zepsuciem a tu mi coś takiego wyskakuje:
Przypadek? Nie sądzę.
Polacy wszedzie zrobia wioche. Wstyd czasem odezwac sie po polsku, ech...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów