📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
W połowie już sam się pogubiłem, kto z kim trzyma
Rasizmowi, mówię zdecydowane ... niech czarnychy wracają do siebie banany prostować.
Rasizmowi, mówię zdecydowane ... niech czarnychy wracają do siebie banany prostować.
Oglądem ten filmik, już, już zaczynam cieszyć się, że żyję w zacofanym, katolickim społeczeństwie, które chroni przed zachodnią patologią i zepsuciem a tu mi coś takiego wyskakuje:
Chorwacki portal pisze o Polakach. Robili sceny na plaży, rzucali kamieniami
Przypadek? Nie sądzę.
Chorwacki portal pisze o Polakach. Robili sceny na plaży, rzucali kamieniami
Przypadek? Nie sądzę.
zezwierzęcenie niektórych ludzi musi być ogromne skoro tabun dzieci nie przeszkadza im w takich akcjach
kolosasz napisał/a:
Oglądem ten filmik, już, już zaczynam cieszyć się, że żyję w zacofanym, katolickim społeczeństwie, które chroni przed zachodnią patologią i zepsuciem a tu mi coś takiego wyskakuje:
Przypadek? Nie sądzę.
Jak ktoś by mi kazał wypoczywać na plaży z kamieni, a nie piasku no to sorry!!! Sam bym przycebulował! Bezczelne chorwackie Janusze biznesu turystycznego.
typ pobił wszystkich łącznie ze swoją czarną konkubiną xd co tu się odjebało hahaha
Dajcie tu tego barana który 3 czarne filmiki temu głupio pytał "co determinuje kolor skóry".
To kurwa determinuje!!!
To kurwa determinuje!!!
I na chuj im była ta wojna domowa jak po latach okazuje się że to Południe miało rację?
Król Dżungli .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów