We wuzzz ofizeers and sheeeiiit
We wuzzz ofizeers and sheeeiiit
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekajcie jak u nas do policji zaczną przyjmowac ukrow
Halman, dawno tu nie zaglądałem, ale pamiętam, że na początku wojny jak ktoś o ukrach napisał nieprzychylny komentarz, to mało się nie zesrałeś w obrzucaniu ludzi gównem.
Juz przyjmują. Przynajmniej w Warszawie.
to będzie lada moment. A jeśli ktos sie czieszy ze u nas nie ma uchodzcow to zapraszam do Warszawy. W niektorych miejscach nie mowi sie juz po Polsku. Same ukry, gruzini, bangladesze, czczeni i inne scierwo..
Chyba do zamiatania podłogi
Chyba do zamiatania podłogi
Byłem zdziwiony bo z tego co mi wadomo nie wolno zatrudniać obcokrajowców w służbach ale w centrum miasta patrol - 2 młodych mężczyzn normalnie gadało po ukraińsku. Domyślam się że mogli miec podwojne obywatelstwo.
Juz przyjmują. Przynajmniej w Warszawie.
to będzie lada moment. A jeśli ktos sie czieszy ze u nas nie ma uchodzcow to zapraszam do Warszawy. W niektorych miejscach nie mowi sie juz po Polsku. Same ukry, gruzini, bangladesze, czczeni i inne scierwo..
Bez złośliwości ale WarszaFka to w większości lewicowe pojeby którzy sami tego chcieli...
Żeby służyć w policji trzeba mieć polskie obywatelstwo debilu.
Żeby służyć w policji trzeba mieć polskie obywatelstwo debilu.
Ale już pracują nad zmianą tego przepisu. Jest zapaść w Policji jesli chodzi o nabór.
[ Dodano 2024-08-07, 17:40 ]
Bez złośliwości ale WarszaFka to w większości lewicowe pojeby którzy sami tego chcieli...
Które przyjechało do stolicy ze swoich wiosek i pokazuje jakie jest postępowe i tolerancyjne...
Przecież już to zrobili
I co się wtedy stanie? Aresztują cię za te 2 miliony wirtualnych piw?
[ Dodano: 2024-08-07, 19:23 ]
Halman, dawno tu nie zaglądałem, ale pamiętam, że na początku wojny jak ktoś o ukrach napisał nieprzychylny komentarz, to mało się nie zesrałeś w obrzucaniu ludzi gównem.
Jak miał tu bana to pojechał do Moskwy i ruscy zrobili mu terapię w słynnym sanatorium na Łubiance. Po kolejnej będzie wielbił Rosję i Putina.
Nie wiem, jak ty, ale ja już im współczuję. I nie możesz wiedzieć dlaczego, bo nie pracowałeś w tej instytucji zniewolenia społecznego.
Tam nikt się nię będzie pytał, czy to ukr. Jak nie wykona polecenia to won ze służby, i tyle.
[ Dodano: 2024-08-07, 23:51 ]
Bo w tej instytucji całkiem inna mafia rządzi.
Byłem zdziwiony bo z tego co mi wadomo nie wolno zatrudniać obcokrajowców w służbach ale w centrum miasta patrol - 2 młodych mężczyzn normalnie gadało po ukraińsku. Domyślam się że mogli miec podwojne obywatelstwo.
Chyba nie słyszałeś o nowelizacji ustawy o służbie cywilnej, która w skrócie pozwala na zatrudnianie osób bez polskiego obywatelstwa w urzędach, gminach i innej administracji oraz policji. Bodajże we wrześniu 2023 podpisał ją Dudu.
Chyba nie słyszałeś o nowelizacji ustawy o służbie cywilnej, która w skrócie pozwala na zatrudnianie osób bez polskiego obywatelstwa w urzędach, gminach i innej administracji oraz policji. Bodajże we wrześniu 2023 podpisał ją Dudu.
Nie wiedziałem że już weszła w życie. Pisiorki to w ogole nas fajnie załatwili. 2 mln ukrów. do tego nabrali bangladeszy i pakistanów na budowy (nie wspomnieli że zostaną na zawsze) i jeszcze im umozliwiają prace w strukturach państwowyc h. Za to ich głowny kandydat na prezydenta dumnie powie: ZERO REFUGEES
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów