We wuzzz ofizeers and sheeeiiit
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
We wuzzz ofizeers and sheeeiiit
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wiadomo smiesznie sie to oglada ale u nas jest coraz wiecej brazowo czarnego robactwa jakbysmy banderowcow mieli za malo. Ludzie dalej glosuja pis po pis po itd. Ostatnio wybreali nowa droge o nazwie lewica...... ja pierole.....
Halman napisał/a:
Czekajcie jak u nas do policji zaczną przyjmowac ukrow
Wystarczy juz ze ciebie przyjeli do sadistica, gorzej juz nie bedzie.
Halman napisał/a:
Juz przyjmują. Przynajmniej w Warszawie.
Halman napisał/a:
to będzie lada moment. A jeśli ktos sie czieszy ze u nas nie ma uchodzcow to zapraszam do Warszawy. W niektorych miejscach nie mowi sie juz po Polsku. Same ukry, gruzini, bangladesze, czczeni i inne scierwo..
wielka brytania imperium nad którym nigdy nie zachodziło słońce , nikt ich nie załatwił wojny , plagi , a lewacka głupa ideologia wspierana głównie prze kobiety
czyli jak cos zajebią beda pierwsi na miejscu przestępstwa
Niemcy, 2050 rok. Na ulicy w Berlinie policja zatrzymuje samochód do kontroli. Kierowca podaje dokumenty.
- Zobacz Ahmed - policjant podaje prawo jazdy swojemu koledze. - Jakie dziwne nazwisko. Muller!
- Zobacz Ahmed - policjant podaje prawo jazdy swojemu koledze. - Jakie dziwne nazwisko. Muller!
goslaw3 napisał/a:
wiadomo smiesznie sie to oglada ale u nas jest coraz wiecej brazowo czarnego robactwa jakbysmy banderowcow mieli za malo. Ludzie dalej glosuja pis po pis po itd. Ostatnio wybreali nowa droge o nazwie lewica...... ja pierole.....
Wczoraj wsiadłem do autobusu żeby podjechać 3 przystanki na siłownię, kurdę myślałem ze pomyliłem autobusy, same ciapaki, skośne, czarnuchy, jakieś mongoły a wisienką na torcie okazał się kierowca autobusu który był widlarzem i sobie wesolutko gadał przez telefon.
Zajebali ciuchy glinom, może nawet zmarłym a debili pizde drą że zaraz ukry będą w policji, ale z was bałwany
winters506 napisał/a:
Niemcy, 2050 rok. Na ulicy w Berlinie policja zatrzymuje samochód do kontroli. Kierowca podaje dokumenty.
I powiem Ci, że ten dowcip słyszałem gdzieś tak w połowie lat dziewięćdziesiątych...
Tyle, że teraz to już powoli nie jest dowcip.
[ Dodano 2024-08-07, 11:52 ]
Angevil napisał/a:
Zajebali ciuchy glinom, może nawet zmarłym a debili pizde drą że zaraz ukry będą w policji, ale z was bałwany
Debili szukaj wśród bałwanów na swoich rodzinnych fotografiach.
Sprawa nie jest świeża:
sejm.gov.pl/sejm8.nsf/InterpelacjaTresc.xsp?key=0F768A7E
konkret24.tvn24.pl/polska/ukraincy-najliczniejsza-grupa-studentow-akad...
businessinsider.com.pl/praca/cudzoziemcy-w-policji-zmieni-sie-struktur...
Zupełnie jak policjant mówiący:
"Ma Pan dla mnie obowiązek okazać dokumenty..."
Białystok czy Mozambik...
Wielkich różnic nie ma.
"Ma Pan dla mnie obowiązek okazać dokumenty..."
Białystok czy Mozambik...
Wielkich różnic nie ma.
Zwierzaki zaczynają rządzić cyrkiem. To nie może skończyć się dobrze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów