📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie wiem co to jest, ale od chuja ludzi w dzisiejszych czasach ma wadę wymowy?!
drukarka mi spadla i chuj hahahaha a ja nie mam
voila poznajcie mateusza
Właśnie dostał otwartą paczkę z poczty polskiej widać jak ją rozrywa
Składniki:
-Jakiś Rupieć (dowolny)
-Jakieś opakowanie (poczto podobne)
-Komputer, internet, kamera(podstawa każdego takiego eliksiru)
-Babcia(w celach dekoracyjno-uprawdopodabniających)
-Młotek
Sposób przyrządzenia:
Mieszamy wszystkie składniki oprócz młotka i wrzucamy do poczekalni na pół dnia), po paru postawionych piwach czuć już wyraźnie fejmuchowaty aromat.
Po dłuższej lub krótszej chwili (Iloraz inteligencji autora jest odwrotnie proporcjonalny do ilości odwiedzin) możemy w międzyczasie zacząć podniecać się własną głupotą i przy okazji zmusić innych do zobaczenia naszych owoców pracy.
Nie zapomnijcie o Babci! Doda to niepowtarzalnego smaku i poprawi ogólny wygląd. (Jak nie macie Babci pod ręką może dodać cokolwiek )
Gdy eliksir nabierze mocy, możemy zacząć go degustować i upajać się jego potęgą. Oczywiście w razie odstępst od przepisu zamiast eliksiru szczytowego debilizmu można otrzymać eliksiry idiotyzmu, kretynizmu a nawet niezwykle rzadki u nas eliksir dobrego poczucia humoru i zrozumienia istoty portalu sadistic.pl SADISIC KURWA JEGO MAĆ PL ,a nie mylić z ŚMIESZNE.PL
Tymczasem eliksir debilizmu uderza do głowy, może to powodować swędzenie włosów, wypadanie sutków i długo utrzymującą się niekontrolowaną erekcje
Moc eliksiru mierzymy w piwach, podczas sprawdzania jak bardzo stężyliśmy własny debilizm trzeba uważać aby przez przypadek nie rozwinąć komentarzy. Nagle może się okazać że wcale wam nie jest potrzebny taki eliksir skoro jesteście już koncentratem i z waszej głupoty leje pół polski. Uczucie prestiży, sławy i poczucia akceptacji wśród sadystów maleje wykładniczo wraz z każdym szydzącym z was komentarzem i tutaj posłużymy się tajemnym składnikiem-młotkiem
Chwytamy go mocno oburącz i z całej siły napierdalamy się w czoło (Jeśli brakuje wam siły poproście Babcie o pomoc ), uczucie rosnącego krwiaka mózgu i ciekawe doznania semantyczno-kolorystyczne ukoją wstyd i żal do siebie Dla pewności jebnijcie się jeszcze z trzy razy dla pewności
I na koniec meritum tego całego wywodu:
Zanim coś pierdolniesz koniecznie sprawdź w pasku adresu czy ci się nie popierdoliły strony i czy masz pod ręką młotek Prewencyjne jebnięcie w głowę za pomocą młotka oszczędzi wszystkim trochę nerwów i KURWA PISANIA
Gadać do słupa a słup dupa, z takimi filmikami to na młotki nie wyrobicie
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-01, 11:14 ]
Czerwony jest dla moderatorów!
To będzie na różowo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów