📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
nie dość że chciał to jeszcze pokazał jaka ciota z niego
nie umie trzymać kamery i na dodatek nie umie trzymać drukarki jednocześnie
nie umie trzymać kamery i na dodatek nie umie trzymać drukarki jednocześnie
ma damskie papcie.
ja pierdole..... "drukarka mi spadła" w huj zajebiste, takiego pojeba to na animal planet nawet nie widziałem!!!
"Pochwale sie rodzicow" a w tle 2 damskie glosy ... Czyzby syn lesbijek ? Tak wyglada.
Jebać to czy fake czy nie . Odgłos rozkurwionej na schodach drukarki dawno mnie tak nie poprawił humoru
Nie dość że z jednej ręki wypadła drukarka, to drugą nie potrafi utrzymać kamery. Fapujesz sie chyba nogami, bo z rąk ci wylatuje
Ja pierdole... Na chuj on taki film nagrywa? zapakował jakąś chujową drukarkę w papier po kanapkach, i musi się mamie pochwalić oczywiście. (Nie wiem na chuj ją woła skoro wie, że nie może wyjść z kuchni bo skończy jak ta drukarka) I ta Holywoodzka scena masakry na schodach... taka pozerka, że ja pierdole.
Kurwa skad oni takich pojebow biora, do afryki banany prostowac..
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów