18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
pirrrat 2011-02-01, 11:45
jaki zjeb
Zgłoś
KaOeNDeI 2011-02-01, 13:10 2
"nie chciał przecież.." ..chciał chciał kurwa!!!!! :/
Zgłoś
d................k 2011-02-01, 13:53
nie dość że chciał to jeszcze pokazał jaka ciota z niego
nie umie trzymać kamery i na dodatek nie umie trzymać drukarki jednocześnie
Zgłoś
f................e 2011-02-01, 15:41
ma damskie papcie.
Zgłoś
Ciesin 2011-02-01, 15:49
Kaleką trzeba się urodzić...
Zgłoś
squorpion 2011-02-01, 16:48
ja pierdole..... "drukarka mi spadła" w huj zajebiste, takiego pojeba to na animal planet nawet nie widziałem!!!
Zgłoś
misssza 2011-02-01, 16:50
"Pochwale sie rodzicow" a w tle 2 damskie glosy ... Czyzby syn lesbijek ? Tak wyglada.
Zgłoś
ruchlik1 2011-02-01, 19:10
Jebać to czy fake czy nie . Odgłos rozkurwionej na schodach drukarki dawno mnie tak nie poprawił humoru
Zgłoś
l................k 2011-02-01, 20:18
Nie dość że z jednej ręki wypadła drukarka, to drugą nie potrafi utrzymać kamery. Fapujesz sie chyba nogami, bo z rąk ci wylatuje
Zgłoś
p................x 2011-02-01, 20:52

20 lat a taki pojebany. na jego chujowym koncie na yt są jeszcze bardziej chujowe filmiki.
Zgłoś
lipekx 2011-02-02, 0:09
a niech mnie choj !
Zgłoś
k................3 2011-02-02, 0:22
Ja pierdole... Na chuj on taki film nagrywa? zapakował jakąś chujową drukarkę w papier po kanapkach, i musi się mamie pochwalić oczywiście. (Nie wiem na chuj ją woła skoro wie, że nie może wyjść z kuchni bo skończy jak ta drukarka) I ta Holywoodzka scena masakry na schodach... taka pozerka, że ja pierdole.
Zgłoś
grigori 2011-02-02, 2:39
ktos przyslal mu drukarke w kopercie? ale popierdolone
Zgłoś
whitewidow 2011-02-02, 9:07
Kurwa skad oni takich pojebow biora, do afryki banany prostowac..

d('.')b
Zgłoś
Picea 2011-02-03, 16:09
nie wiem, czemu ale jak to zobaczyłam to o bieberze pomyślałam...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów