18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kurier1509 2020-10-15, 20:44 1
Panie nagrywający jest Pan zjebem. Młody przyszedł się nauczyć czegoś a kretyn się naśmiewa.
Zgłoś
eMCeONe 2020-10-15, 22:31 2
plastic napisał/a:

największy pajac z filmu to ten operator kamery. koleś pewnie chętnie poświęciłby cały dzień na dochodzenie dlaczego młody czegoś nie wie, zamiast pokazać mu w 5 sekund jak to zrobić. sam pewnie jest głąbem, którego traktowano adekwatnie i teraz odbudowuje swoje ego.
wyjebałbym jak psa za płot za takie tracenie czasu.

Pierdolisz kurwa Panie bez sensu. Dupę też będziesz edukował jak odkurzacz działa? W dzisiejszych czasach społeczeństwo jest coraz głupsze i coraz bardziej leniwe. Typ co nie potrafi wiertła wsadzić w wiertarkę chyba przez całe życie brandzlował się pod naklejki z gumy turbo nie wystawiając głupiego łba poza piwnicę w jakiej siedzi. Ale co tam.. witamy w kraju, który nie popiera się rozwoju inteligencji a rozmnażanie. Współczuję moim przyszłym dzieciom w jak spierdolonym społeczeństwie popatusiarskim będzie musiało żyć.
Zgłoś
justincase999 2020-10-16, 0:03
Wszystkie szkoły teraz lewackie i uczą o seksualności to skąd on ma takie rzeczy wiedzieć.
Zgłoś
piterzaut 2020-10-16, 0:12 2
plastic napisał/a:

największy pajac z filmu to ten operator kamery. koleś pewnie chętnie poświęciłby cały dzień na dochodzenie dlaczego młody czegoś nie wie, zamiast pokazać mu w 5 sekund jak to zrobić. sam pewnie jest głąbem, którego traktowano adekwatnie i teraz odbudowuje swoje ego.

To jeden z tych mądrali co to " zapomniał wół, jak cielęciem był". Też jak zaczynałem robotę na warsztatach jako młody szczyl, czy po technikum już w zawodzie, to wielu spraw nie ogarniałem bo miałem łeb nabity wzorami, a praktyki prawie zero. Ale jak się miało starszych ogarniętych kumpli, to nie udawałem mądrali, tylko obserwowałem , i się pytałem. Ale też byli tacy mądralińscy co to mieli ze mnie bekę. Takiego debila trzeba było ścierpieć i potraktować jak statystykę. A propos używania wiertarki w młodym wieku - miałem zacięcie majsterklepki to się wcześnie nauczyłem, ale wielu moich kolegów nie miało. I nie było tragedii. Majster na warsztatach pokazał i było git. i później zapieprzali jak złoto. a taki kretyn mądruś potrafi tyko zniechęcić. Wyjebałbym z warsztatów takiego idiotę.
Zgłoś
CzerstWybut 2020-10-16, 2:34 1
Wiewór napisał/a:

A jak typ siada na koparke i dopiero się uczy to też mamy się smiac?
Strasznie pierdolisz.

Nie porównuj pracy na koparce do wkrętarki. Zejdź na ziemię. W szkole na praktykach na koparce się pracuje ? Wyolbrzymiasz tak że zaraz bedziesz pierdolił że u ciebie na praktykach się mosty dźwigiem stawiało.

Niektóre dzieci więcej ogarniają.

Zgłoś
~tip.top 2020-10-16, 8:26 1
A tak wyglądał pierwszy dzień pracy autora nagrania

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
AberChaos 2020-10-16, 9:43
plastic napisał/a:

rzeczywistość polskich pierdolników gdzie na drugim roku technika informatyka uczymy się netykiety
Zgłoś
Adae 2020-10-16, 12:40 2
plastic napisał/a:

najgorsze jest to, że na praktykach najczęściej nie uczą, że takich prostaków bez wyobraźni jak wy, trzeba uczyć się olewać od samego początku. Trzeba szukać ludzi pomocnych i logicznie myślących a resztę spłukać w kiblu.
Ludzie którzy ci odmawiają prostej porady to ci sami, którzy potem pukają do twoich drzwi z błagalnymi prośbami.

Ty smutny durniu jestem architektem systemow i zarzadzam projektami, przy ktorych pracuja tuziny ludzi. Ten dzieciak nie moglby zostac praktykantem w zadnym z moich zespolow bo pierwsza rzecza, ktora jest sprawdzana jest wlasnie zdolnosc analitycznego myslenia i rozwiazywanie problemow.

Wrzucilbym ci snapshota ze swoich organizacji Azure DevOps to moze bys pojal, ze prawdziwe zrozumienie, ze z niektorych nie da sie nic wyciagnac, a dla niektorych jedyna szansa na zbudowanie motywacji jest szydera, pojawia sie dopiero po latach praktyki, ale jest tez naturalna i podswiadoma prawda, ktora kieruja sie genetycznie dzialajacy ludzie.
Zgłoś
Mgmacius 2020-10-16, 14:12 2
Adae napisał/a:

Wrzucilbym ci snapshota ze swoich organizacji Azure DevOps to moze bys pojal, ze prawdziwe zrozumienie, ze z niektorych nie da sie nic wyciagnac, a dla niektorych jedyna szansa na zbudowanie motywacji jest szydera, pojawia sie dopiero po latach praktyki, ale jest tez naturalna i podswiadoma prawda, ktora kieruja sie genetycznie dzialajacy ludzie.

Tez przepuściłem przez swoje ręce sporo ludzi i powiem tak - był tu swego czasu film o jakimś czarnym typie co z gowna zrobił „samochód”. Wolałbym jego zatrudnić, niepiśmiennego malpoluda bez języka czy szkoły i z moja totalna odraza do czarnych niż tego białego niedojeba co nawet nie wie co to wiertarka. Ale teraz taka moda, bronić debila żeby mu się krzywda nie stała. Żałosne.
Zgłoś
SzybkiWiesiek 2020-10-16, 18:45
plastic napisał/a:

Dokładnie. Gość nawet nie pokazał jak założyć wiertło do wkrętarki i już jebie młodego, a potem jeszcze się dziwi że nic nie umie.
Sam mam pod sobą kilku ludzi, którzy w życiu nie mieli w rękach wkrętarki, albo innych narzędzi, ale zawsze im pokazuje jak tego się używa i jakie są sposoby poradzenia sobie z jakimś problemem.
Problemem są tylko ludzie, którzy mimo rad i pokazywania po 10 razy nadal nie potrafią czegoś dobrze zrobić. Po którymś razie człowiek się po prostu załamuje niestety
Zgłoś
T................y 2020-10-16, 20:36
Krinnter napisał/a:

rzeczywistość polskich pierdolników gdzie na drugim roku technika informatyka uczymy się netykiety

Bo jak nic więcej nie jesteście w stanie ogarnąć, to czego nauczyciel jest winien? Idą debile do szkół, do których w ogóle nie mają predyspozycji i wymagają cudów, żeby ktoś z nich zrobił fachowców.
Zgłoś
dr.goebbels 2020-10-16, 23:36 2
Ku...a ale niektórzy pier...lą, aż oczy bolą od czytania.

Nie jesteśmy w XIX wieku, żeby nie wiedzieć co i jak z wiertarką/wkrętarką mającą uchwyt zaciskowy nastawny jakiś. Jakoś pierwszy raz jak zobaczyłem wiertarkę Celma z uchwytem zaciskanym kluczykiem to połączyłem punkty i stworzyłem obrazek w głowie, że wypustka w otworek i kręcimy w lewo albo w prawo zaciskając albo luzując wiertło. To naprawdę nie był wyczyn na miarę lotu w kosmos. Dawno w szkole byłem ale z 15 lat chłopaczek ma. Więc o co chodzi? Poszedł do szkoły o charakterze technicznym więc motoryka i sprawność manualna jest wymagana. No kurde nie wierzę, za wuja wafla nie uwierzę, że nie widział nigdy wiertarki- no nie ma opcji. Nawet w markecie budowlanym czy jakimś innym sklepie typu stonka można do ręki wziąc wiertarkę. Baaaa dzisiaj można do łapy wziąć tyle narzędzi których jeszcze jakiś czas temu po prostu nie było, że to tylko lenistwo żeby nie wiedzieć jak zacisk wiertarki/wkrętarki działa. Może jak by mu dali wiertło że stożkiem Morsa to by mu lepiej poszło, albo by se w dupe wiertło wsadził.
Z drugiej strony znam osobę która z chemii jest zerem a z fizyki zerem od strony ujemnej (jednostka wielkości natężenia prądu? "metr?"- to autentyk) która poszła na kierunek medyczny w przeświadczeniu że tam nałożą do głowy cała niezbędną wiedzę. A osoba tępa jak siekiera do rąbania cukru i o zgrozo dostała się na kierunek medyczny
Zgłoś
sundaymix 2020-10-17, 11:06
Szkoda, ze nie mozna komuś wylać piwa na łeb na durne komentarze
Zgłoś
Wiewór 2020-10-17, 15:11
mygyry napisał/a:

Jak typ siada na koparkę to nie umie drzwi otworzyć?

Z debilami nie wygram. Poddaje się.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
mygyry 2020-10-17, 15:20
Wiewór napisał/a:

Z debilami nie wygram. Poddaje się.

Ale kurwa jak już szukasz analogii to przynajmniej zbliżonej a nie kurwa ekstremum z minimum.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów