Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PS jak mieszkasz niedaleko ( bo ja leniwa pizda jestem) to ja chętnie się do ciebie karne i zrobię aborcje w imię twoich zasad.
PS2, Odpowiadając na pytanie w filmiku, ja tam chce odchować chociaż 2 synów, choćby dlatego że czas w końcu sklecić coś co ma ręce i nogi... Choćby też dlatego bo widzę starszych kumpli rozpieranych przez dumę i wyglądających na niesamowicie szczęśliwych dzięki posiadaniu szczyli, no ale ja głupi wsiok z pod Gliwic jestem... No ale do posiadania dzieci, jak to mówi moja babka, trzeba dorosnąć...
Chyba tylko jedna osoba zauważyla że materiał jest ironiczny. Motyw z rodzicami Magdy jest tylko po to zeby pokazać, że legalna aborcja nie doprowadziłaby do zabicia po urodzeniu niewinnego dziecka które ewidentnie przeszkadzało rodzicom. Gdyby wszystko było legalne to po prostu Madzia zostałaby wyskrobana przed narodzinami i nikomu nie stałaby sie krzywda.. No chyba ze katotalibom, którzy tak chetnie narzucają swoje brednie normalnym ludziom.
To może urodzic i dac do jakiegoś domu dziecka, zakonu albo Hogwartu, nie trzeba od razu zabijac.
Poza tym kobieta ma prawo robic sobie z ciałem co chce, ale jak się pieprzy bez zabezpieczeń albo nawet z, to musi się liczyc że coś takiego może się stac.
Jak jest się nieodpowiedzialną tępą suką to dawanie takim jeszcze prawa do zabijania tych dzieci jest moim zdaniem trochę niemoralne. Można je oddac gdzieś po prostu, jak mówiłem.
W ogóle feministki powinno się w tych czasach zamykac w jakichś klatkach i trzymac z daleka od ludzi
@SadystycznyPl Ty chyba nawet tego nie skumałeś... Oni nazywają zabicie już urodzone dziecka, aborcją. Wielu ludzi nie może mieć dzieci, więc spokojnie można je oddać do adopcji ;] Na drugi raz spróbuj zrozumieć coś, zanim się wypowiesz.
A ty chyba nie przeczytałeś nie zrozumiałeś tego co ja napisałem generalnie chodzi mi o to że nie każdy powinien mieć dziecko że posiadanie dzieci nie powinno być promowanie tak mocno że jest to coś cudownego i wspaniałego bo tak nie jest posiadanie dziecka powinno być w pełni świadome i tylko dla ludzi którzy się do tego nadają promowanie posiadania dziecka prowadzi tylko do tego że rodzicami zostają osoby które nie powinny nimi być cytat(Wielu ludzi nie może mieć dzieci, więc spokojnie można je oddać do adopcji) hmmmm znasz osobiście kogoś kto adoptował dziecko ? bo ja znam tylko z programów z tv pod tytułem oni adoptowali dziecko poza tym ty myślisz że w domach dziecka przebywają normalne zwykłe dzieci duża część dzieci w domu dziecka jest z jakimś poważnym problemem zaraz pewnie napiszesz że miałeś na myśli niemowlaki buhahahaha nie adoptujesz niemowlaka proces adopcyjny trwa latami co do rodziców madzi to według mnie według mojego postrzegania tego to jeżeli oni czyli biologiczna matka i biologiczny ojciec postanowili o odebraniu jej życia to mieli do tego prawo choć by moralne wszak to oni jej te życia dali nie jakiś bóg czy coś tam innego sam jestem wujkiem 7letniego chłopca i 5letniej dziewczynki i uwieźcie mi po godzinie przebywania z nimi mam ochotę i tak zazwyczaj robię wyjść i wrócić dopiero jak ich nie będzie i podobnie ma parę tysięcy jak nie milionów ludzi na świecie dziwi mnie też to że ludzie nie widzą tego że seks nie równa się w tych czasach posiadania dzieci powinno się edukować zwłaszcza dziewczyny i kobiety że nie mogą zwalać zabezpieczenia się na faceta na prezerwatywę bo dla dziewczyn kobiet jest kurde tyle środków antykoncepcyjnych że o ja pierdziele powinno być promowane świadome posiadanie dzieci a nie żeby tylko mieć jak już napisałem w temacie Ojciec roku zobaczcie jak to jest na groźnego psa trzeba mieć pozwolenie na kij bejsbolowy trzeba mieć pozwolenie na broń palną trzeba mieć pozwolenie a rodzicami mogą zostać najgorsze skurwysyny i mało tego że mogą zostać to jeszcze są zachęcani
Ps
Brak znaków interpunkcyjnych jest świadomy i celowy ma na celu utrudnienie czytania by nie można było przeczytać po łebkach tylko zmusić w czytanie się w tekst
@SadystycznyPl Ty chyba nawet tego nie skumałeś... Oni nazywają zabicie już urodzone dziecka, aborcją. Wielu ludzi nie może mieć dzieci, więc spokojnie można je oddać do adopcji ;] Na drugi raz spróbuj zrozumieć coś, zanim się wypowiesz.
Szkoda, że Twoi rodzice nie słyszeli o tej kampanii jakiś czas temu...
Szkoda nawet nie wież jak wielka że moi rodzice nie słyszeli o tej kampanii prezerwatywach tabletkach antykoncepcyjnych plastrach antykoncepcyjny kapturku dopochwowym błonie dopochwowej polecam Metody Antykoncepcji Dla Kobiet aborcji 28 lat temu bardzo by to mi i im wtedy pomogło ale cóż stało się przyszedłem na świat i nic na to nie poradzę samobójstwa popełniać już nie będę próbowałem ale się nie udało trudno pogodziłem się z tym i żyje dalej ale jedno wiem na pewno że nie powołam nowego życia na ten popierdolony świat
Ps
Brak znaków interpunkcyjnych jest świadomy i celowy ma na celu utrudnienie czytania by nie można było przeczytać po łebkach tylko zmusić w czytanie się w tekst
Tyle na razie ode mnie mam nadzieje że trochę wyjaśniłem moje podejście do dzieci i że następnym razem jak coś napiszę negatywnego o dzieciach to nikt się nie przypierdoli z jakimś głupim tekstem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów