📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
100 A nawet 1000 % poparcia dla tej kampanii jeżeli dziecko to tylko świadomie i przemyślane posiadanie dziecka to nic fajnego to przejebana sprawa dziecka nie powinien posiadać każdy tylko osoby które się do tego nadają przez to promowanie w mediach jak fajnie jest mieć dziecko dzieci posiadają osoby które nie powinny ich posiadać
@SadystycznyPl Ty chyba nawet tego nie skumałeś... Oni nazywają zabicie już urodzone dziecka, aborcją. Wielu ludzi nie może mieć dzieci, więc spokojnie można je oddać do adopcji ;] Na drugi raz spróbuj zrozumieć coś, zanim się wypowiesz.
Kto to kurwa wymyślił ?
Zabije sąsiada skurwiela co chyrla jak pojebany w imię aborcji
Kurwa zabiła to niech wraca gdzie jej miejsce czyli do pierdla.
Nie oglądajcie tego bo wyjdzie na to za przeproszeniem, że wasze mamy to "kurwy z sercem" co was urodziły i wychowują w tym chorym kraju a takiej to jeszcze lepiej bokiem przejdzie
Zabije sąsiada skurwiela co chyrla jak pojebany w imię aborcji
Kurwa zabiła to niech wraca gdzie jej miejsce czyli do pierdla.
Nie oglądajcie tego bo wyjdzie na to za przeproszeniem, że wasze mamy to "kurwy z sercem" co was urodziły i wychowują w tym chorym kraju a takiej to jeszcze lepiej bokiem przejdzie
Ja pierdole najlepszy detektyw w kraju - bez licencji. Broni ich, owszem wyniuchał sprawę dzięki której mógł wrócić w obręb świateł reflektorów i nie ma wyjścia teraz musi stać za nimi murem . Kurwa paranoja - zginęło Ci dziecko damy CI nowe życie.
W sumie aborcję popieram, z hasłem "po co Tobie dziecko?" się jak najbardziej zgadzam i pod nim podpisuję, ale... ta kampania wygląda jak jakaś parodia z anty-aborcyjnym przesłaniem, do tego ten wkurwiający głos na początku - napisy zdecydowanie lepsze.
jak po co dziecko?
przez takie kampanie teraz trza bydzie zapierdalać do 67 lat!
nie no kurwa ja wysiadam!
przez takie kampanie teraz trza bydzie zapierdalać do 67 lat!
nie no kurwa ja wysiadam!
Nie no, ja nie wierzę... Nie róbcie sobie jaj, przecież to musi być jakaś parodia...
SadystycznyPl napisał/a:
100 A nawet 1000 % poparcia dla tej kampanii jeżeli dziecko to tylko świadomie i przemyślane posiadanie dziecka to nic fajnego to przejebana sprawa dziecka nie powinien posiadać każdy tylko osoby które się do tego nadają przez to promowanie w mediach jak fajnie jest mieć dziecko dzieci posiadają osoby które nie powinny ich posiadać
Szkoda, że Twoi rodzice nie słyszeli o tej kampanii jakiś czas temu...
Kurwa, kampania trochę zjebana, czy tylko mi się wydaje, iż uznali zabicie już żyjącej córki za aborcje?
Co do aborcji, popieram to gdyż:
-z martwych płodów można zrobić pyszną zupę
-bez martwych płodów sadol nie byłby taki sam
-a tak na poważnie, lepiej żeby się dziecko nie urodziło, niż gdyby matka miała korzystać z używek w czasie cięży, lub/i po ciąży myśleć o dziecku, jak jebanym pasożycie które musiała urodzić, bo nie miała innej możliwości.
Świat to nie jest piękne kolorowe miejsce, gdzie dzieci porzucone zaraz po porodzie trafiają do bogatych rodzin, gdzie prowadzą dostatnie życie. Przeważnie takie dzieci kończą w śmietnikach, albo rodzą się upośledzone, bo matka nie potrafiła wstrzymać się na 9 miesięcy z używkami. Więc czy nie lepiej było by, gdyby taki płód został wyskrobany już na samym początku swojej wycieczki do nikąd?
Co do aborcji, popieram to gdyż:
-z martwych płodów można zrobić pyszną zupę
-bez martwych płodów sadol nie byłby taki sam
-a tak na poważnie, lepiej żeby się dziecko nie urodziło, niż gdyby matka miała korzystać z używek w czasie cięży, lub/i po ciąży myśleć o dziecku, jak jebanym pasożycie które musiała urodzić, bo nie miała innej możliwości.
Świat to nie jest piękne kolorowe miejsce, gdzie dzieci porzucone zaraz po porodzie trafiają do bogatych rodzin, gdzie prowadzą dostatnie życie. Przeważnie takie dzieci kończą w śmietnikach, albo rodzą się upośledzone, bo matka nie potrafiła wstrzymać się na 9 miesięcy z używkami. Więc czy nie lepiej było by, gdyby taki płód został wyskrobany już na samym początku swojej wycieczki do nikąd?
sponsored by D U R E X
Teraz wszyscy ci, co popierają taka kampanie niech pomyślą, jak by to fajnie było gdyby ich rodzice tez popierali takie poglądy.
Ja popieram aborcję, nawet taką późną - 6 miesięcy po zapłodnieniu, 6 miesięcy po narodzinach a nawet choćby i 20 lat po, ale tylko w jednym przypadku - jeżeli aborcji dokonuje się na dzieciach, z których wyrosną pojebane niedoruchane kaszaloty zwane feministkami!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów