📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
eskey napisał/a:
Gorzej pojebanego filmiku to nie widziałem
Praca bądź szkoła pochłania Ci każdą chwilę życia?
Ja pierdole co się dzieje w tym kraju, głupia cipa zabiła dziecko (jestem pewien że świadomie i z premedytacją), jej głupi mężuś pierdoli ciągle , że są zaszczuci przez media a w czwartek o godz. 16 będą w rozmowach w toku. A od tego to tylko krok do tańca z gwiazdami. Żyją w luksusowym apartamencie, mają ochronę robić nie muszą - też tak chcę, ale co, muszę kogoś zajebać żeby tak się stało? Nie da rady normalnie?. I co te zdjęcia mają do aborcji? Jak nie chcesz dziecka to załóż gumkę, jak nie stać cię na gumkę to nie ruchaj albo wyjmij chuja a nie noworodkiem o próg i pod gruz. Jestem za aborcją tylko w 2 miejscach - jeżeli poród zagraża życiu/zdrowiu matce i jeżeli dziecko urodzi się śmiertelnie chore tudzież z zespołem Downa itp. Celebryci kurwa twoja mać.
Jak to po co?
Przecież mnie ten system emerytalny nie utrzyma a nie zamierzam zejść po 67 roku życia.
Także będą na mnie zarabiać bahory i zmieniać mi pieluchy, i karmić zajebistymi obiadkami, i będę sobie przyjemnie patrzył na piękne teściowe moich synó, których za parę latek spłodzę.
Bo moje dzieci nie będą emo a ni hipsterami tylko tru fuckin Black metals.
Przecież mnie ten system emerytalny nie utrzyma a nie zamierzam zejść po 67 roku życia.
Także będą na mnie zarabiać bahory i zmieniać mi pieluchy, i karmić zajebistymi obiadkami, i będę sobie przyjemnie patrzył na piękne teściowe moich synó, których za parę latek spłodzę.
Bo moje dzieci nie będą emo a ni hipsterami tylko tru fuckin Black metals.
Kurwa, to wszystko to odwrócenie uwagi od ACTA, nie widzicie tego?
Setki jeżeli nie tysiące takich przypadków w kraju a media dziwnym zbiegiem okoliczności uwzięli się na tę parę. To wszystko się zaczęło w czasie największych protestów przeciwko ACTA.
Setki jeżeli nie tysiące takich przypadków w kraju a media dziwnym zbiegiem okoliczności uwzięli się na tę parę. To wszystko się zaczęło w czasie największych protestów przeciwko ACTA.
Tak dla spóźnionej aborcji! Autorzy tego filmiku pierwsi niech wyfruną z kocyka.
nie wierze w zabójstwo i wkurwia mnie ta nagonka w tv, doprowadzą do kolejnej tragedii, nienawidze tvn rmf i onet, poziom dżdżownic i kretów jest wyższy, mam nadzieję że każdego z tych "reporterów sledczych" z tych stacji, spotka jakies zdarzenie, które skrupulatnie koledzy z redakcji opowiedzą narodowi, który jest na poziomie dna i wodorostów
Powiedzcie mi jak rzadkim gównem trzeba mieć nasrane we łbie aby skleić coś takiego.
Przedewszystkim .... Ci co nie maja dziecka niech sie nie wypowiadaja To przedewszystkim. Bedziecie mieli wlasne to inaczej bedzie myslec albo bedziecie pisac bzdury zeby dostac piwo albo poczuc sie fajnym O takich co pisza ze zupy mozna robic itp. bede mowil skur... Szanowna kasia srasia czy jak ona tam ma powinna w kiciu siedziec, mozna blad popelnic i upuscic dziecko ale kur... nie robic z tego afery o uprowadzeniu czy klamac, tyle ludzi co sie w to zaangazowalo i wywieszalo plakaty, a potem jak okazala sie prawda to zostali poprostu wydupceni bez wazeliny.
Cala ta sprawa to zal.pl Dobrze ze sie pofarbowala teraz kolor wlosow do niej pasuje jak ulal ....
Cala ta sprawa to zal.pl Dobrze ze sie pofarbowala teraz kolor wlosow do niej pasuje jak ulal ....
Fajna nuta. Jaki tytuł?
PS Widzę, że niektórzy nie dostrzegają delikatnej nutki ironii w powyższym materiale.
PS Widzę, że niektórzy nie dostrzegają delikatnej nutki ironii w powyższym materiale.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów