Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I bardzo dobrze. Ktoś musi trzymać twardą ręką za mordy ludzi. Niemcy powinni rządzić w Europie. Potrafią dbać o interes, trzepać kapuchę, budować drogi, opracowywać technologie, w razie czego rozjebać kraj,
Ta ostatnie lata świetnie pokazały że potrafią rozjebać kraj... swój.
Robić kapuchę też potrafią na socjal dla nierobów.
Z trzymaniem ludzi za mordy też już jakoś im to nie wychodzi
Zwołali przedsiębiorców i bankierów, kazali wycofać majątki i fundusze za ocean. A po wojnie odbudowali kraj za kasę którą zrabowali Polakom których przy okazji wyrżnęli. Niemcy od 1945 roku do 1957 czyli zaledwie po 12 latach byli znowu potencjalnym hegemonem w Europie, w roku powstania EWG, Europejskiej Wspólnoty Gospodarczej.
Dodajmy do tego że "kochani" rosjanie zabronili nam przyjąć reparacje po wojenne więc to też im trochę uratowało dupska.
Ta ostatnie lata świetnie pokazały że potrafią rozjebać kraj... swój.
Robić kapuchę też potrafią na socjal dla nierobów.
Z trzymaniem ludzi za mordy też już jakoś im to nie wychodzi
Dodajmy do tego że "kochani" rosjanie zabronili nam przyjąć reparacje po wojenne więc to też im trochę uratowało dupska.
Myślisz że oni wpuszczają brudasów do kraju z głupoty czy w jakimś interesie? Myślę że ludzie którzy potrafią manipulować 500mln ludzi w Europie nie są idiotami. Jak wierzysz w to że oni są głupi to jesteś naiwny jak ci którzy im ufają. A co do reparacji, to mamy prawo ich się domagać ale nic nie dostaniemy bo większość sklepów w Polsce należy do spółek unijnych, Niemcy, Francja, UK, Dania, Szwecja, Portugalia. Te kraje mają interes w tym aby UE się utrzymała, a reparacje dla Polski to jest sąd międzynarodowy w którym Polska ma niewiele szans na cokolwiek. Jedynie USA może widzieć interes w stłamszeniu niemieckiej gospodarki, ale Chiny już niekoniecznie. Chiny liczą na stołek hegemonem na którym jest USA więc ograniczanie potencjału Europy która rzuciła rękawicę stanom jest ruchem wprost głupim. Polska niema sojuszników, Polska aktualnie to jest już nic. Tylko kraina z 40mln ludzi. Zobaczysz jak UE się sfederalizuje za ileś lat, wtedy to Niemiec już nie będzie i chuja będziemy mieć z roszczeń. Taki jest właśnie świat. Z resztą jakby Niemcy miałyby płacić Polsce reparacje to nie wiadomo czy by płacili. To dość podejrzane że tylu krajom mieli płacić odszkodowania i tylu ludziom, do tego ich gospodarka tak szybko się rozwijała i była w stanie nawet dawać pożyczki krajom takim jak np. Grecja. Przecież to jest do chuja logiczne że Niemcy w końcu osiągną cel. To nie jest banda kretynów, lecz grupa ludzi o ogromnych możliwościach i przerażających ambicjach.
Loda Merkel już robiłeś? Myślę że to nie tylko Niemcy mają łeb na miejscu, ale inni rządzący również.
ksywka zobowiązuje,
ja jednak myślę dalej o nich jako odwiecznych okupantach Polski a teraz też jak o ciotach
Niemcy się sfederalizują? Chyba z Francją i Beneluksem tworząc Wielki Kalifat Europejski.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów