18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Nowa kinówka DB:Z
tfu • 2013-02-01, 22:47
Nie wiem jak wy sadole, ale ja czekam z niecierpliwością Ah te stare czasy

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3................m 2013-02-02, 0:16
Ciekawe czy to tylko fanowski niby trailer czy tykają się legendy aby tę legendę zburzyć. Mam nadzieję, że jeżeli to prawda to legenda pozostanie nietknięta.
Zgłoś
mooop12 2013-02-02, 0:20 2
Kurwa zaczęło się... Jeszcze dragon balla tu brakowało...
Zgłoś
Resider 2013-02-02, 0:24 7
ziemniak1311 napisał/a:

@up
Szmata z ciebie.

bo nie ogladam anime a sadistic to strona sadystyczna, nie przeznaczona dla chinskich bajek?
Zgłoś
Dawkopolo 2013-02-02, 0:26
Tu nie chodzi tylko o dzieciństwo, tylko o przesłanie i fabułę.
Ale i tak większość przytoczy "chińska bajka" bez argumentacji i ucieszy japę.
Zgłoś
Aju86 2013-02-02, 0:36
Co do opisu - A my nie.
Zgłoś
dj_deez 2013-02-02, 0:46
Gitara. Odskocznia od codziennego życia + powrót do małolata.
Ja jeszcze czekam na BDRip Rebuild of Evangelion: Q.
Zgłoś
PortgasD.Ace 2013-02-02, 0:49 3
I Zajedwabiście xD
7 tematow wczesniej jest temat o Islamie, kwasie i murzynce. Wszsyscy sie spinacie co z nimi zrobic? Wyslac tam Goku to caly ten burdel islamski rozniesie.
Tak mi sie skojarzylo

Aaa no i gicior, ze kinowka leci. Piwkoooo
Zgłoś
tfu 2013-02-02, 1:00 1
Jakby co to tutaj w miarę wiarygodne źródło filmweb.pl/film/Dragon+Ball+Z-2013-661371
Zgłoś
Plecionkarz 2013-02-02, 1:06
Teraz tylko czekać aż francuzi zdubbingują.
Zgłoś
sorra18 2013-02-02, 1:09 2
Zajebiscie na to warto isc do kina nie jakies korwa twilighty.

I mam wyjebane, Jaram sie DBZ bo songo by korwa do takiego gowna na swiecie niedopuscil. A vegeta w 15 minut stawil kres ciapatym
Zgłoś
s................r 2013-02-02, 1:11 1
dragon bul to gówno, pierdole tego dragon bulla, oglądają go jebane pedały i dzieci
Zgłoś
FoXeR 2013-02-02, 1:16 5
Jest boner, bo ma być kanoniczne a za wszystkim stoi Toriyama. A Ci co się spinają że to nie wygląda tak samo jak pierwotny DBZ, a jak ma wyglądać? Jak 20 letnie anime? Animacja poszła do przodu, już przy Kai pokazali jak ma wyglądać współczesny DB. Ja czekam i liczę że badają grunt i próbuje narobić ponownie hype na Dragon Balla i jeśli się sprzeda to Akira weźmie się za porządną kontynuację, bo GT to było dno i kilo mułu.
Zgłoś
Kraken17 2013-02-02, 1:18
@Resider sam jestes kurwa chinski
Zgłoś
S................e 2013-02-02, 1:35
Jedno co z tych skośnookich gówien ogladałem to Captain'a Tsubase! Potem na boisko sie wychodziło powymiatac piłką Dla mnie to był wręcz motywator! Reszta tych jebnietych bajek mnie nie interere..
Zgłoś
P................n 2013-02-02, 1:38
czekam ku*wa z niecierpliwością
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem