📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy to tylko fanowski niby trailer czy tykają się legendy aby tę legendę zburzyć. Mam nadzieję, że jeżeli to prawda to legenda pozostanie nietknięta.
ziemniak1311 napisał/a:
@up
Szmata z ciebie.
bo nie ogladam anime a sadistic to strona sadystyczna, nie przeznaczona dla chinskich bajek?
Tu nie chodzi tylko o dzieciństwo, tylko o przesłanie i fabułę.
Ale i tak większość przytoczy "chińska bajka" bez argumentacji i ucieszy japę.
Ale i tak większość przytoczy "chińska bajka" bez argumentacji i ucieszy japę.
Gitara. Odskocznia od codziennego życia + powrót do małolata.
Ja jeszcze czekam na BDRip Rebuild of Evangelion: Q.
Ja jeszcze czekam na BDRip Rebuild of Evangelion: Q.
I Zajedwabiście xD
7 tematow wczesniej jest temat o Islamie, kwasie i murzynce. Wszsyscy sie spinacie co z nimi zrobic? Wyslac tam Goku to caly ten burdel islamski rozniesie.
Tak mi sie skojarzylo
Aaa no i gicior, ze kinowka leci. Piwkoooo
7 tematow wczesniej jest temat o Islamie, kwasie i murzynce. Wszsyscy sie spinacie co z nimi zrobic? Wyslac tam Goku to caly ten burdel islamski rozniesie.
Tak mi sie skojarzylo
Aaa no i gicior, ze kinowka leci. Piwkoooo
Jakby co to tutaj w miarę wiarygodne źródło filmweb.pl/film/Dragon+Ball+Z-2013-661371
Teraz tylko czekać aż francuzi zdubbingują.
Zajebiscie na to warto isc do kina nie jakies korwa twilighty.
I mam wyjebane, Jaram sie DBZ bo songo by korwa do takiego gowna na swiecie niedopuscil. A vegeta w 15 minut stawil kres ciapatym
I mam wyjebane, Jaram sie DBZ bo songo by korwa do takiego gowna na swiecie niedopuscil. A vegeta w 15 minut stawil kres ciapatym
dragon bul to gówno, pierdole tego dragon bulla, oglądają go jebane pedały i dzieci
Jest boner, bo ma być kanoniczne a za wszystkim stoi Toriyama. A Ci co się spinają że to nie wygląda tak samo jak pierwotny DBZ, a jak ma wyglądać? Jak 20 letnie anime? Animacja poszła do przodu, już przy Kai pokazali jak ma wyglądać współczesny DB. Ja czekam i liczę że badają grunt i próbuje narobić ponownie hype na Dragon Balla i jeśli się sprzeda to Akira weźmie się za porządną kontynuację, bo GT to było dno i kilo mułu.
Jedno co z tych skośnookich gówien ogladałem to Captain'a Tsubase! Potem na boisko sie wychodziło powymiatac piłką Dla mnie to był wręcz motywator! Reszta tych jebnietych bajek mnie nie interere..
czekam ku*wa z niecierpliwością
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów