18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Nowa kinówka DB:Z
tfu • 2013-02-01, 22:47
Nie wiem jak wy sadole, ale ja czekam z niecierpliwością Ah te stare czasy

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DeviatioN 2013-02-02, 1:51 5
Kto nie oglądał DB to chyba kurwa nie miał dzieciństwa, albo miał taką biedę i nie miał TV. To Anime uczy i bawi, nie to co teraźniejsze bajeczki z Disney Channel i inne gówna. Piwo!
Zgłoś
O................h 2013-02-02, 1:54
FoXeR napisał/a:

A Ci co się spinają że to nie wygląda tak samo jak pierwotny DBZ, a jak ma wyglądać? Jak 20 letnie anime? Animacja poszła do przodu, już przy Kai pokazali jak ma wyglądać współczesny DB. Ja czekam i liczę że badają grunt i próbuje narobić ponownie hype na Dragon Balla i jeśli się sprzeda to Akira weźmie się za porządną kontynuację, bo GT to było dno i kilo mułu.

Wyglądać ma przede wszystkim nie-plastikowo... To, że jesteśmy dalej o te 20 lat nie musi oznaczać automatycznie, że jest lepiej i 'animacja poszła do przodu'.
DB kai to stare odcinki DBZ w odświeżonych kolorkach, bardziej ocenzurowane/okrojone i z obciętymi bokami aby było HD... Zbyt wiele się nie napracowali przy tym [no może poza nowymi czołówkami].

Wątpię aby Akira Toriama chciał do tego wracać. Historia miała się oryginalnie skończyć na Namek i pokonaniu Frezera (dla mnie idealne zakończenie, wtedy jeszcze każdy bohater się w miarę liczy nawet jeżeli nie by Saiyanem). Jednak był mocno naciskany i zrobił sagę z Cellem na końcu której specjalnie uśmiercił gł.bohatera. Ale się od niego wydawnictwo nie odpierdoliło i dalej naciskali na kontynuację, której zresztą uległ. Tak powstała saga z Buu [imo widać już zmęczenie materiału, jak dla mnie najgorsza i przegięta]. Oczywiście potem dalej były namowy, ale Toriama się już wściekł i zagroził im procesem sądowym. Po tym się od niego odjebali.
Zgłoś
ctx666 2013-02-02, 1:57
przy Kamehameha miałem ciary na plecach
Zgłoś
chybeck 2013-02-02, 3:29
straatveger napisał/a:

dragon bul to gówno, pierdole tego dragon bulla, oglądają go jebane pedały i dzieci

Powiedział ten, który dorysowuje wszędzie kutasy w paincie.
Zgłoś
Dzoyo 2013-02-02, 3:32 2
Stare chłopy a na bajki patrzą
Zgłoś
K................P 2013-02-02, 5:15
Le tam zamiast tego mogliby zrobic kolejna serie na podstawie Dragonball Multiverse to byloby cos, z tego co widze ta kinowka to nic specjalnego motyw ten sam jak w kazdej innej na dodatek kreska juz nie ta.
Zgłoś
MrBednar 2013-02-02, 5:16
Resider - wrzuca gifa ten, który zostawał na podwórku sam w momencie, gdy leciała ta zajebista bajka. Człowieku, czego Ty szukasz, zwady? To nie nasza wina, że kumple bali si wybrać Ciebie do drużyny... Co do samego DB, to na tej kreskówce wychowało się bardzo liczne pokolenie. Do dziś pamiętam jak latało się po szkole i udawało Son Goku i Vegetę vs Broilyiego.
Zgłoś
slannesh 2013-02-02, 5:54 3
Nie rozumiem czemu DB jest wielbiony,a każde inne anime gnębione.
Gdyby kiedyś na RTL leciało inne anime to one byłoby top a DB byłoby uważane z gówno.
Dlatego nie rozumiem fenomenu DB, pod wzgledem fabuły i walk jest po prostu słabe.

Mi pasują "inteligentne" anime jak np. Death note (gdzie fabuła i zwroty akcji niszczą system) co tutaj na sadolu od razu będzie narażone na hejt.
Sry za opinię ale jesteście ograniczeni do jednego anime które w dodatku nie należy do najlepszych pod względem jakości (w tamtych czasach istniał np. Vampire Hunter, a od <chyba> 95r Evangelion)
Gdyby to nie leciało w TV nawet byście tego nie znali

PS. TAk nie miałem w dzieciństwie kablówki Xp
Zgłoś
Z................m 2013-02-02, 7:24
Jaram się niczym cygan na placu targowym
Zgłoś
zonk 2013-02-02, 9:14 1
DeviatioN napisał/a:

Kto nie oglądał DB to chyba kurwa nie miał dzieciństwa, albo miał taką biedę i nie miał TV. To Anime uczy i bawi, nie to co teraźniejsze bajeczki z Disney Channel i inne gówna. Piwo!

Tak, z pewnością wszyscy mieli RTL7 czy inne chujstwo dostępne w kablówce itd.

Jebnij się w łeb, a anime gówno uczy.
Zgłoś
ellsworth 2013-02-02, 9:33 1
Kinówki DB Z zazwyczaj mają strasznie lipną fabułę. Niemal wszystkie są na jedno kopyto. Napierdalają się przez cały odcinek i na końcu wielkie zwycięstwo. Z kolei kinówki do pierwszej serii DB to zawsze różne wariacje na temat jej fabuły. Natomiast bardzo dobry poziom trzymały zawsze TV specials - o Bardocku, historia Trunksa no i Hero's Legacy który po słabiutkiej serii GT godnie zamknął Dragon Balla
Zgłoś
skandal89 2013-02-02, 9:49 1
slannesh napisał/a:

Nie rozumiem czemu DB jest wielbiony,a każde inne anime gnębione.
Gdyby kiedyś na RTL leciało inne anime to one byłoby top a DB byłoby uważane z gówno.
Dlatego nie rozumiem fenomenu DB, pod wzgledem fabuły i walk jest po prostu słabe.

Mi pasują "inteligentne" anime jak np. Death note (gdzie fabuła i zwroty akcji niszczą system) co tutaj na sadolu od razu będzie narażone na hejt.
Sry za opinię ale jesteście ograniczeni do jednego anime które w dodatku nie należy do najlepszych pod względem jakości (w tamtych czasach istniał np. Vampire Hunter, a od <chyba> 95r Evangelion)
Gdyby to nie leciało w TV nawet byście tego nie znali

PS. TAk nie miałem w dzieciństwie kablówki Xp