Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A Ci co się spinają że to nie wygląda tak samo jak pierwotny DBZ, a jak ma wyglądać? Jak 20 letnie anime? Animacja poszła do przodu, już przy Kai pokazali jak ma wyglądać współczesny DB. Ja czekam i liczę że badają grunt i próbuje narobić ponownie hype na Dragon Balla i jeśli się sprzeda to Akira weźmie się za porządną kontynuację, bo GT to było dno i kilo mułu.
Wyglądać ma przede wszystkim nie-plastikowo... To, że jesteśmy dalej o te 20 lat nie musi oznaczać automatycznie, że jest lepiej i 'animacja poszła do przodu'.
DB kai to stare odcinki DBZ w odświeżonych kolorkach, bardziej ocenzurowane/okrojone i z obciętymi bokami aby było HD... Zbyt wiele się nie napracowali przy tym [no może poza nowymi czołówkami].
Wątpię aby Akira Toriama chciał do tego wracać. Historia miała się oryginalnie skończyć na Namek i pokonaniu Frezera (dla mnie idealne zakończenie, wtedy jeszcze każdy bohater się w miarę liczy nawet jeżeli nie by Saiyanem). Jednak był mocno naciskany i zrobił sagę z Cellem na końcu której specjalnie uśmiercił gł.bohatera. Ale się od niego wydawnictwo nie odpierdoliło i dalej naciskali na kontynuację, której zresztą uległ. Tak powstała saga z Buu [imo widać już zmęczenie materiału, jak dla mnie najgorsza i przegięta]. Oczywiście potem dalej były namowy, ale Toriama się już wściekł i zagroził im procesem sądowym. Po tym się od niego odjebali.
dragon bul to gówno, pierdole tego dragon bulla, oglądają go jebane pedały i dzieci
Powiedział ten, który dorysowuje wszędzie kutasy w paincie.
Gdyby kiedyś na RTL leciało inne anime to one byłoby top a DB byłoby uważane z gówno.
Dlatego nie rozumiem fenomenu DB, pod wzgledem fabuły i walk jest po prostu słabe.
Mi pasują "inteligentne" anime jak np. Death note (gdzie fabuła i zwroty akcji niszczą system) co tutaj na sadolu od razu będzie narażone na hejt.
Sry za opinię ale jesteście ograniczeni do jednego anime które w dodatku nie należy do najlepszych pod względem jakości (w tamtych czasach istniał np. Vampire Hunter, a od <chyba> 95r Evangelion)
Gdyby to nie leciało w TV nawet byście tego nie znali
PS. TAk nie miałem w dzieciństwie kablówki Xp
Kto nie oglądał DB to chyba kurwa nie miał dzieciństwa, albo miał taką biedę i nie miał TV. To Anime uczy i bawi, nie to co teraźniejsze bajeczki z Disney Channel i inne gówna. Piwo!
Tak, z pewnością wszyscy mieli RTL7 czy inne chujstwo dostępne w kablówce itd.
Jebnij się w łeb, a anime gówno uczy.
Nie rozumiem czemu DB jest wielbiony,a każde inne anime gnębione.
Gdyby kiedyś na RTL leciało inne anime to one byłoby top a DB byłoby uważane z gówno.
Dlatego nie rozumiem fenomenu DB, pod wzgledem fabuły i walk jest po prostu słabe.
Mi pasują "inteligentne" anime jak np. Death note (gdzie fabuła i zwroty akcji niszczą system) co tutaj na sadolu od razu będzie narażone na hejt.
Sry za opinię ale jesteście ograniczeni do jednego anime które w dodatku nie należy do najlepszych pod względem jakości (w tamtych czasach istniał np. Vampire Hunter, a od <chyba> 95r Evangelion)
Gdyby to nie leciało w TV nawet byście tego nie znali
PS. TAk nie miałem w dzieciństwie kablówki Xp