Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy Wam związek jakiś 2 facetów czy 2 kobiet bezpośrednio przeszkadza?
Tak, ponieważ:
Dwie kobiety w bezproduktywnym związku to o dwie mniej do zaliczenia przez nas, facetów, a jak powszechnie wiadomo, przechowywanie nasienia powoduje chorobę jąder i zator w mosznie.
Zwykły artykuł ONETU a wrzask jakby w Polsce usunęli pomnik Jezusa ze Świebodzina.
No właśnie, zwykły artykuł z onetu, a Ty zacząłeś srać ogniem i napisałeś esej w komentarzach
No właśnie, zwykły artykuł z onetu, a Ty zacząłeś srać ogniem i napisałeś esej w komentarzach
Cóż mogę rzec, dostaję zajebistego butthurtu jak widzę umiejętności czytania ze zrozumieniem niektórych użyszkodników
W artykule napisali, ze sądzą iż pedofilia jest orientacją seksualną. NIE mówią o tym, ze w sumie to biedni pedofile powinni dostać coś od państwa bo też chcą żyć w normalnych związkach. Stwierdzili, że to nie choroba, tylko ze są ludzie którzy się tacy rodzą i już. Z punktu widzenia zwykłego człowieka to niczego nie zmienia, z punktu widzenia człowieka zajmującego się leczeniem pedofili - owszem.
Uznanie pedofilii za orientację, a do tego to zmierza otwiera pedofilom furtkę do dalszych roszczeń. Nie widzisz tego czy nie chcesz widzieć? Potem będą się wypowiadać pseudopsycholodzy o zbawiennym wpływie molestowania dzieci na ich rozwój psychiczny, będą się odnosić do świata przyrody (delfiny molestują swoje młode więc to naturalne!) i tak dalej i tak dalej. Nam zarzucasz brak czytania ze zrozumieniem? To ja tobie zarzucam brak myślenie przyczynowo-skutkowego i krótkowzroczność.
☭☭☭☭☭ Nie biorę odpowiedzialności za to co piszę ☭☭☭☭☭
To wiele wyjaśnia...
Uznanie pedofilii za orientację, a do tego to zmierza otwiera pedofilom furtkę do dalszych roszczeń. Nie widzisz tego czy nie chcesz widzieć? Potem będą się wypowiadać pseudopsycholodzy o zbawiennym wpływie molestowania dzieci na ich rozwój psychiczny, będą się odnosić do świata przyrody (delfiny molestują swoje młode więc to naturalne!) i tak dalej i tak dalej. Nam zarzucasz brak czytania ze zrozumieniem? To ja tobie zarzucam brak myślenie przyczynowo-skutkowego i krótkowzroczność.
To wiele wyjaśnia...
Homoseksualiści to osoby uprawiające seks z inną osobą o takich samych skłonnościach. Za zgodą obu stron. Trzeba mieć na prawdę ciasny umysł, żeby twierdzić iż to to samo co pedofilia. W świetle prawa dziecko nie może o sobie decydować. Jego światopogląd nie jest ukształtowany i jest chronione przez prawo. Nawet umowy nie może podpisać. Od homoseksualizmu do pedofilii jest taka sama droga jak od heteroseksualizmu do pedofilii. Heteroseksualizm trzeba zdelegalizować?
Homoseksualiści to osoby uprawiające seks z inną osobą o takich samych skłonnościach. Za zgodą obu stron. Trzeba mieć na prawdę ciasny umysł, żeby twierdzić iż to to samo co pedofilia
Od homoseksualizmu do pedofilii jest taka sama droga jak od heteroseksualizmu do pedofilii. Heteroseksualizm trzeba zdelegalizować?
No super, ale ja nie piszę tu o pedałach tylko o pedofilach
Tym bardziej, że to się JUŻ dzieje. Nie słyszałeś nigdy o organizacji Martijn? Walczą o prawa pedofilii do ruchania dzieci. A to tylko jedna z wielu o podobnym charakterze.
Od homoseksualizmu do pedofilii jest taka sama droga jak od heteroseksualizmu do pedofilii. Heteroseksualizm trzeba zdelegalizować?
Zabawne...
Pedofilia to wykorzystywanie seksualne dzieci i nastolatków. Prawdą jest, że biorąc pod uwagę ogólną liczbę przypadków – większość aktów pedofilskich ma charakter heteroseksualny. Nie w tym rzecz. Wśród pedofili występuje nieproporcjonalnie wysoka liczba homoseksualistów. Podczas gdy homoseksualiści stanowią 1-3% populacji, aż 1/3 aktów pedofilii popełniana jest przez homoseksualistów. Konkretnie: 25% aktów pedofilii popełnianych jest na chłopcach, a chociaż jednym z argumentów przeciw mówieniu o "homoseksualnej pedofilii" jest twierdzenie, iż płeć dziecka jest dla pedofila obojętna, a pociąga go niedojrzałość organizmu, jednak aż 86% pedofili wykorzystujących seksualnie chłopców deklaruje się jako homoseksualiści. Zatem występowanie pedofilii wśród homoseksualistów jest wielokrotnie wyższe, niż wynika z prostej statystyki.
stnieje szereg prac pokazujących, że wielu mężczyzn, którzy w dorosłości angażują się w homoseksualny styl życia, było ofiarami wykorzystania seksualnego w dzieciństwie. Przytoczymy tu wyniki kilku z nich. Spośród badanych 1001 homoseksualnych i biseksualnych mężczyzn 37% przed ukończeniem 19 roku życia doświadczyło bycia ofiarą przymusowego kontaktu seksualnego z osobą dorosłą. W jednej trzeciej przypadków dochodziło do seksu analnego.
Niedawne prace, obejmujące 942 dorosłych porównują proporcje osób wykorzystywanych seksualnie w dzieciństwie w grupie heteroseksualistów i homoseksualistów. 46% homoseksualistów i 22% lesbijek było molestowanych przez osobę tej samej płci w dzieciństwie (średnia wieku dla dziewcząt – 13 lat, dla chłopców - 11). W przypadku osób heteroseksualnych tylko 7% mężczyzn i 1% kobiet było molestowanych seksualnie przez osobę tej samej płci (różnica istotna na poziomie p < .001.). Co istotne, 97% z badanych osób deklarowało, że są dumni ze swego homoseksualnego stylu życia, a zatem trudno zarzucić tej pracy, by koncentrowała się na osobach nieszczęśliwych z powodu odczuwanego pociągu homoseksualnego. Danymi, na które warto zwrócić uwagę jest fakt, że aż 68% mężczyzn i 38% kobiet zaczęło identyfikować się jako homoseksualiści/lesbijki dopiero po fakcie homoseksualnego molestowania, a zatem wykorzystanie seksualne spowodowało lub co najmniej przyczyniło się do rozwoju skłonności homoseksualnych.
Szereg innych badań potwierdza, że między 40 a 50% osób odczuwających pociąg płciowy do tej samej płci było w dzieciństwie ofiarami gwałtu, lub molestowania seksualnego.
A tu żeby z gęby dupy nie robić link do źródła: http://www.homoseksualizm.edu.pl/index.php/co-mowi-nauka/34-psychologia/184-homoseksualizm-a-pedofilia
Zwróć uwagę na bardzo bogatą bibliografię i netografię w tym artykule. Aż 12 pozycji i to napisanych przez osoby z wysokim autorytetem a nie pseudopsychologów na garnuszku organizacji zboczeńców.
@up Zgadzam się w 100%, a jako przykład mogę podać korporację, szerzej znaną jako Kościół Katolicki.
No niestety, sam wierzący jestem ale to co KK w ochronie tych popaprańców wyprawia przyprawia mnie o dreszcze. Na szczęście wierzę w Boga a nie w księży jak to niektórzy mają.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów