Szukałem , nie znalazłem . Może ktoś nie słyszał.. oczywiście pewnie znacie hit z przed lat "kupiłem se auto pierdoloną ładę ... " Możecie odrazu przewinąć do 0:27
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szukałem , nie znalazłem . Może ktoś nie słyszał.. oczywiście pewnie znacie hit z przed lat "kupiłem se auto pierdoloną ładę ... " Możecie odrazu przewinąć do 0:27
Łada dobra fura 20 lat temu ojciec kupił używaną. Przez 100.000km nawalił tylko klakson resztę można było naprawić walnięciem młotkiem. Trzeba było zerknąć na układ wydechowy? Przewalało się ją na bok (Blachy były tak grube że nie sposób było cokolwiek uszkodzić) A teraz sam jeżdżę nowoczesnym niemieckim gównem i co chwila się coś psuje.
łada zajebisty samochód.
a co do piosenki, to odpuściłem sobie już podczas intro, więc się nie wypowiem.
a co do piosenki, to odpuściłem sobie już podczas intro, więc się nie wypowiem.
po co ogrzewanie tylnej szyby w ładzie? żeby zimą ręce nie przymarzały podczas pchania. fajnie mu to wyszło
Koło odleciało, rura wydechowa
Nie chce cipa jeździć, łada jest chujowa"
Nie chce cipa jeździć, chuja na nią kładę
Koło odleciało, rura wydechowa
Nie chce cipa jeździć, łada jest chujowa"
majcher666 napisał/a:
Pisze się sprzed. A filmik chujowy. Dziękuję.
Rokson napisał/a:
Pisze się sprzed. A filmik chujowy. Dziękuję.
Jebie mnie jak to się pisze. Wytykasz mi jakieś mało znaczące błędy. Czy przez ten błąd miałeś trudność z zrozumieniem tekstu hóju gópi ?
Chyba pozamykali obozy kolonijne, albo coś... bo odczuwam wyraźny spadek poziomu sadola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów